Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]Reklamy niewiadomo skad
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
inwob
Witam!
Posiadam stronę www.goal24.pl i nie wiadomo skąd pojawiają się na niej reklamy.
Czy mógłby ktos powiedziec co jest odpowiedzialne za wyświetlanie reklam ponieważ nie dawałem żadnego skryptu na reklamy ani nic z tych rzeczy.
pedro84
1. Zły dział.
2. Gdzie Ty masz tam jakiekolwiek reklamy? Przy pierwszej wizycie ich nie było. Z resztą, nospor Ci odpisał poniżej.
nospor
Nie przyszlo ci do glowy ze to hosting daje ci reklamy?
Placisz za hosting? jak nie to tak wlasnie hostingi robią - nadrabiają reklamami.
Kshyhoo
A gdzie Ty widzisz reklamy, bo ja jakoś nic...
varez
jako ze w operze mam filtry to skoczylem do ie (bo sie odpala 20x szybciej jak ff) a tam info:
Cytat
Przykro nam, ale nasza strona jest zle wyswietlana w Internet Explorer! Radzimy przejscie na Mozilla Firefox lub Opera smile.gif

cos w tym jest, ale chociaz pod IE8 jednak mozna byloby sie ciut postarac, spory kawalek rynku..

a wracajac na topic:
ani Opera ani IE nie maja zadnych reklam..
krzysztof_kf
Reklamy ma dokładnie adkontekst rotacyjne co jakiś czas nie wiem serwer masz chyba wykupiony w proserwer ?
inwob
W proserwer.pl mam.
Adkonekst i ta głupia ankieta o badaniu internetu się wyświetla co 30-50 wyświetleń.
Zawsze pokazuje się na Operze Mini.
Płace (płaciłem) 10.98 za hosting ale uzyskałem sponsoring za polecenie go 20 osobom i mam za darmo.
W IE mam zle wyswietlane forumularze, poprawie kiedys.
Napisze dziś do proserwer czy to ich wina
varez
Cytat(inwob @ 10.05.2010, 18:13:52 ) *
Płace (płaciłem) 10.98 za hosting ale uzyskałem sponsoring za polecenie go 20 osobom i mam za darmo.

10.98 = sms.
zakładam że co miesiąc?
jeżeli tak to ostro przepłacasz/przepłacałeś.

i chyba jednak nie tak za darmo skoro reklamy Ci się znikąd biorą winksmiley.jpg
inwob
Tylko 1 miech 10.98 potem miałem sponsoring do dziś, już ponad rok mam za free.
Dostałem od proserwer.pl odpowiedź.
Cytat
Zle Panu powiedzieli, na platnym hostingu a tym bardziej naszym nie ma reklam. Wszelkiego typu reklamy moze doklejac kod strony, ktorej Pan uzywa lub jeden z jej dodatkow. Nie ma to zatem zadnego zwiazku z serwerem.

Z innych skryptów używam tylko tego:
  1. <script type = "text/javascript">
  2. var deszczowcepl_dayname = 1;
  3. </script>
  4. <script type = "text/javascript" src = "http://www.deszczowce.pl/skrypty/data.php"></script>

Lecz gdy go usunąłem nadal reklama była...
Stat4u chyba tylko zostaje ;p
l0ud
Stat4u nieźle brudzi w kodzie i w zależnościach, ale to nie on wyświetla reklamę. Winny jest tutaj http://www.deszczowce.pl/skrypty/data.php . Jeżeli dalej widziałeś reklamę, to znaczy, że źle/niedokładnie wywaliłeś go ze źródła winksmiley.jpg
inwob
Czym moglbym go zastapic aby pokazywal date tak jak ten?
varez
jejuu, to chyba najpopularniejszy przykład użycia js na stronie, wybieraj-przebieraj:
http://www.google.com/search?client=opera&...-8&oe=utf-8
inwob
Niestety zagar usunięty a reklamy są nadal
l0ud
Wskaż miejsce i okoliczności gdzie widzisz te reklamy. Ja odświeżyłem tą stronę u siebie z 50 razy i nic się nie pojawiło (adblock oczywiście wyłączony).
inwob
Juz poprawiłem. Temat można usunąć :]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.