Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Subiekt GT na serwerze Windows Home.pl
Forum PHP.pl > Forum > Bazy danych > Microsoft SQL Server / MSDE
krzysztoff85
Staram się skonfigurować pracę Subiekta GT z serwerem Windows Home.pl. Bazę danych przeniosłem na serwer, w subiekcie zmieniłem serwer na ten home.pl.

Program łączy się z bazą danych, mogę się zalogować do programu. Następnie program działa przez jakieś 2 minuty i nagle wyskakuje szary ekran subiekta (podobny do tego jak na starcie) z informacją "Program przygotowuje się do pracy. Proszę czekać...".

Pod spodem "Otwieranie połączenia". Chwilę to trwa i wyskakuje informacja "Nie można pobrać informacji o zabezpieczeniach!".

Czy ktoś z Was spotkał się z taką sytuacją questionmark.gif Zna może rozwiązanie. A może serwer Windows Home.pl nie nadaje się do pracy z Subiektem GT questionmark.gif

Z góry dziękuję z podpowiedzi.
Zbłąkany
A może byś sprawdził logi z Subiekta i Microsoft SQL Server (nie zaszkodzi sprawdzić także systemowych)? A gdyby tak to pytanie zadać twórcom Subiekta? W końcu to ich produkt, a nie nasz tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.