Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Premium sms
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
renault12
Witam,

Mam pytanie, znacie moze jakis serwis gdzie umozliwiaja uslugi premium sms? Chodzi mi o to zeby na mojej stronie poprostu miec skrypt dotujacy aby uzytkownik wpisywal tresc i wysylal sms a w odpowiedzi dostawal kod zwrotny.
A dokladniej chodzi mi o taki gdzie nie potrzebne jest narazie nr konta w banku itd. czy jest mozliwosc aby kasa z smsow wyplacic naprzyklad na paypal albo jakis inny podobny serwis?
Van Pytel
Jesli dobrze rozumie to: Dotpay - ale nie wiem czy jest mozliwosc na paypal.
pedro84
Cytat(renault12 @ 6.06.2010, 19:52:02 ) *
Witam,

Mam pytanie, znacie moze jakis serwis gdzie umozliwiaja uslugi premium sms? Chodzi mi o to zeby na mojej stronie poprostu miec skrypt dotujacy aby uzytkownik wpisywal tresc i wysylal sms a w odpowiedzi dostawal kod zwrotny.
A dokladniej chodzi mi o taki gdzie nie potrzebne jest narazie nr konta w banku itd. czy jest mozliwosc aby kasa z smsow wyplacic naprzyklad na paypal albo jakis inny podobny serwis?

Dotpay. Ale SMS Premium to najgorsze wyjście, kasa z tego jest niewielka (czyt. prowizje są b. wysokie). Nie jest potrzebny numer konta? Coś mi się zdaje, że ktoś "na lewo" chce zarabiać.
renault12
Chce poprostu zeby cala kasa z smsow poszla mi na konto wirtualne i dopiero stamtad to wyplacic, to jest nielegalne?
Van Pytel
Po co takie kolko robic i dwa razy placic? Takie kulko jest legalne, ale dla mnie zbedne.
Prowizja fakt droga bo za sms uzytkownik zaplaci ~ 10 zl a Ty dostaniesz ~ 3,5
Ogolnie to sie oplaca jak duzo korzysta osob ze strony. Mozna pokryc koszty serweru nawet.
pedro84
Cytat(renault12 @ 6.06.2010, 20:09:29 ) *
Chce poprostu zeby cala kasa z smsow poszla mi na konto wirtualne i dopiero stamtad to wyplacic, to jest nielegalne?

Nie jest, ale rozwiązanie jest mocno kombinowane, więc myśli same się nasuwają. Dotpay Ci odpada.

Cytat(Van Pytel @ 6.06.2010, 20:16:26 ) *
Po co takie kulko robic i dwa razy placic? Takie kulko jest legalne, ale dla mnie zbedne.
Prowizja fakt droga bo za sms uzytkownik zaplaci ~ 10 zl a Ty dostaniesz ~ 3,5
Ogolnie to sie oplaca jak duzo korzysta osob ze strony. Mozna pokryc koszty serweru nawet.

Matko Boska, "kulko". Niektórym to powinno zabronić w internecie pisać...

@down: Chłopie, weź już lepiej nic nie mów, bo się pogrążasz tylko. Ty robisz OT. Każdemu się może trafić? "Kulko"? Stary, nie bądź żałosny, wracaj do gimnazjum. EOT.
Van Pytel
OOO znalazl sie spec.... Każdemu może sie trafić...

PS: Bez sensu ten Twoj post skoro to samo wyrazilem w czesniejszym poscie, chyba, że jestes "spamerem" tongue.gif
renault12
No dobrze a, są jakieś inne pomysły na zarabianie kasy przez wchodzacych na moja strone uzytkownikow?
Van Pytel
Reklamy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.