Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [HTML][PHP]Problem z wejściem na forum
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Straff
Witajcie. Dziś wgrałem sobie Bear Moda 2.4. Wszystko śmigało do momentu jak zmieniłem język w panelu na Angielski.

Kod
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /virtual/m/u/musician.ugu.pl/language/lang_english/lang_beermod.php  on line 69

Powyżej istniejący błąd. Gdy kasuje plik lang_beermod.php wyskakuje coś takiego:

Kod
Warning: require(./language/lang_english/lang_beermod.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /virtual/m/u/musician.ugu.pl/includes/functions_beermod.php  on line 159

Mam dostęp tylko do FTP. Jestem jedyną osobą, która ma prawo do PA [Panelu Admina] lecz teraz to nawet na stronę nie mogę wejść to co tu mówić o panelu...

Proszę o pomoc.
mydoom.h
Masz wyraźnie napisane.
Cytat
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /virtual/m/u/musician.ugu.pl/language/lang_english/lang_beermod.php on line 69

Dalej...
http://www.google.pl/search?q=unexpected+T...lient=firefox-a

w pliku
Kod
/virtual/m/u/musician.ugu.pl/language/lang_english/lang_beermod.php  on line 69
Straff
Hmm ale to mi nie pomaga za bardzo

Tutaj gdzieś tkwi błąd:

$lang['Beermod_confirm_remove_beer_text'] = 'Are you sure you remove the beer ?';
$lang['Beermod_confirm_remove_collected_beers_text'] = 'Are you sure you want to remove all beer received by the user ?';
$lang['Beermod_confirm_remove_posted_beers_text'] = 'Are you sure you want to remove all the beer made by the user ?';

$lang['Beermod_remove'] = ''Remove;
$lang['Beermod_remove_collected_beers'] = '<a href="%s" class="gensmall">Remove all beer received by the user</a>';
$lang['Beermod_remove_posted_beers'] = '<a href="%s" class="gensmall">Remove all the beer made by the user</a>';

* - line 69

Dobra poradziłem sobie. Dzięki : rolleyes.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.