Chce wyświetlić je w tabeli, tak żeby każdy kolejny wiersz był przypisany dla kolejnego ogłoszenia.
Zrobiłem to w taki sposób (zawsze tak robiłem i nigdy nie miałem z tym problemu)
<? if ($_SESSION["zalogowany"]=="tak") { include('menu.php'); if ($pokaz=="wynajem_busow") { $zapytanie = mysql_query("SELECT * FROM `ogloszenia` WHERE `rodzaj` = 'wynajem_busow' order by id ASC") or die(mysql_error()); echo " <p>Wszystkich ogłoszeń = ".$wykonaj."</p> <table width=\"100%\" border=\"1\"> <tr> <td><b>Id:</b> </td> <td width=\"30%\"><b>Tytuł:</b> </td> <td width=\"30%\"><b>Data:</b> </td> <td width=\"30%\"><b>Numer rejestracyjny:</b> </td> <td><b>Pokaż:</b></td> </tr>"; { echo " <tr><td>".$rekord['id']."</td><td>".$rekord['tytul']." </td><td> ".$rekord['data']." </td><td> ".$rekord['rejestracja']."</td><td><a href=\"?strona=admin&podstrona=pokaz&id=".$rekord['id']."\" target=\"_blank\" >Pokaż</a></td></tr> </table>"; } } } else { echo "<div class=\"potwierdzenie\"><center>Proszę się zalogować!</center> </div>"; } ?>
Ale niestety w tabeli pojawia się tylko jedno ogłoszenie, a reszta znajduje się pod tabela

Prosiłbym o jakąś wskazówkę co źle robię