Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [inne][HTML][PHP]Co lepsze - wgrywanie plików przez index.php czy każda podstrona osobno ?
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
rychu777
Witam.

Przepraszam z góry za błędy literowe jeśli się wkradną, ale jestem trochę wypity.

Nurtują mnie dwie sprawy:
1. Czy lepiej wgrywać strony w pliku index.php na podstawie danych z URL czy może robić każdy skrypt na podstronę osobno.
2. Jak się mają stosunki tagów do ilości tekstu, tzn. jakie mają znaczenie dla Googlebots.
Podobno zbyt duży stosunek tagów do tekstu (np. przy stosowaniu tabelek w HTML) jest zły, jednak trudno mi znaleźć jakieś konkretne informacje,
np ile on wynosi.

Z góry dziękuję za odpowiedzi.
sadistic_son
1. Wszystko rób w jednym pliku i zmieniaj zawartość np. na podstawie GET z linków.

2. Hmmm, nie wiem.
lepmajster
2. Na Twoim miejscu nie przesadzal bym z tagami typu <h1><h2><h...> <p> itp, bo tutaj google najwiecej szpera, wiec tutaj umieszczaj slowa kluczowe. smile.gif
A o tabelki sie nie martw, jeszcze do niedawna cale serwisy bywaly robione na tabelach i jakos z pozycjonowaniem nie mieli problemow.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.