A wiesz dlaczego? Bo z daleka widać, że nawet jak napiszesz poradnik to nie będzie on na poziomie i jeszcze pytasz się o czym pisać... To takie (jak dla mnie) strasznie lamerskie. Sama strona bloga odpycha (sorry ale tło Cię nie ratuje jak nie umiesz zrobić reszty).'
Co do treści bloga odpalam go a tam
prawie same ekshibicjonistyczne śmieci.
Kumam jeszcze wpis "wakacje" - może faktycznie ktoś jest takim desperatem (m.in poznać wyniki badmingtona i doczekać się nie może), żeby śledzić twojego bloga i jak nie widzi wpisów to może się zmartwić.
Kolejny kwiatek
Cytat
Poza tym nic ciekawego dzisiaj nie robiłem ani nie widziałem. Wieczorkiem grałem z wujkiem w Badmintona.
Podaj wynik, ponieważ wszyscy się niecierpliwią.
Skończyła się szkoła - kolejny bestsellerowy temat.
Kurs programowania - edytory. Zasób tego tematu nie został nawet muśnięty. Równie dobrze mogłeś opisać painta jako narzędzie do retuszu.
Cytat
Już jestem zadowolony, ponieważ kupiłem go o północy i zastałem wtedy nawet kogoś z supportu.
Wpis o vps... Fanfary! Ciekawe kryterium oceny - godzina sprzedaży.
Ale CD
Cytat
Wrócę do tematu VPS?a gdy już trochę go poużywam.
Wpis z sierpnia 2009 jest czerwiec 2010 i żadnych info. Czyżby sprzedawca VPS zasypiał po dobranocce?
Widać, że kompletnie nie znasz się na prowadzeniu bloga a tym bardziej opisywanie tematów PHP więc po co się męczyć?
Zresztą nawet jeżeli nie wszystkie tematy Ci pasują to zobaczmy jak z dwoma pierwszymi dasz sobie radę.