1:
<script type="text/javascript"> if (swfobject.hasFlashPlayerVersion("9.0.28")) { swfobject.embedSWF("panorama.swf","krpanoDIV","980px","600px;","9.0.28",null,{xml:"panorama.xml"},{allowfullscreen:true,bgcolor:"#000000"},{id:'krpanoSWFObject',name:'krpanoSWFObject'}); swfkrpanomousewheel.registerObject("krpanoSWFObject"); } else { document.getElementById("krpanoDIV").innerHTML = '...Flashplayer needed...'; } </script>
2:
Z czego pierwszy jest zalecany
Niestety jestem na tyle początkującym, że nie umiem podać prawidłowej ścieżki. Gdy wchodzę bezpośrednio www.strona.pl/ oraz pliki panoram (jest ich sporo) mam umieszczone w głównym katalogu wszystko działa ale jak wejde przez adres www.strona.pl/index.php/panoramy kohana się gubi bo szuka pliku w katalogu strona.pl/index.php/ gdzie wiadomo, że nie znajdzie plików. Poza tym pliki te powinny być umieszczone w np w zalecanym katalogu media/panoramy.
Z wszystkimi linkami mam taki problem, ale na linki są odpowiednie polecenia html::anchor niestety na samo src nie moge niczego znaleźć ;/
mod_rewrite na serwerze wyłączony