Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP] Logowanie
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
arturo323
Witam smile.gif
Ściągnąłem skrypt (Pasuje ? ) logowanie do portalu i ono działa świetnie tylko brzydko wygląda smile.gif Czy jest możliwość podpięcia mojego logowania do obrazka questionmark.gif biggrin.gif Jeżeli byłby ktoś tak łaskway i mi to napisał smile.gif
Tutaj kod logowania :
  1. <form method='POST' action='logowanie.php'>
  2. <b>nazwa uzytkownika:</b> <input type='text' name='login'><br>
  3. <b>haslo:</b> <input type='password' name='haslo'><br>
  4. <input type='submit' value='Wyślij' name='wyslij'>
  5. </form>

Ten jest mój i co questionmark.gif ;p
Może być porąbanie, ale początki PHP sad.gif

A tu obrazek biggrin.gif

A jak nie to powiedzcie mi jak mam zapisać obrazek, czy jak tam smile.gif
Soulast
masz na myśli secure_image czy po prostu zmiana stylu wyglądu logowania?
arturo323
zmiana stylu ;d Tak żeby na takim obrazku się logowało ;p bo na zwykłym mam tylko Nick Hasło i kolumy do wpisania + kod ;p
srwsio
prawdopodobnie chciałby aby logowanie właśnie tak wygłądało jak na załączonym obrazku - z tym że moim zdaniem powinieneś sobie poradzić z taką błachą rzeczą skoro
Cytat
Stworzyłem sobie logowanie do portalu i ono działa świetnie tylko brzydko wygląda
arturo323
No tak smile.gif Umiem to zrobić i napisałem na forum smile.gif Gratuluje smile.gif
pedro84
Taaa, Ty napisałeś. Obrazek? A co to ma wspólnego z PHP? Tyle co nic, a nawet mniej. Zajrzyj na jakiś kurs CSS i HTML skoro Ty "napisałeś"...

PS: "Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett
arturo323
haha.gif ;p Może ja tylko przerobiłem biggrin.gif Mniejsza o to ;p a może mnie chociarz ktoś nakierować jak to zrobić , a nie tylko krytyka ? ;p
pedro84
Cytat(arturo323 @ 30.06.2010, 23:05:00 ) *
haha.gif ;p Może ja tylko przerobiłem biggrin.gif Mniejsza o to ;p a może mnie chociarz ktoś nakierować jak to zrobić , a nie tylko krytyka ? ;p

A może chociaż przeczytasz tego posta co napisałem wcześniej? Przecież nawet w tym formularzu, jest jakaś ikona...

Widzę, że subtelny cytat nie dotarł do Twego rozumu... Człowieku, jak napiszesz posta bez 10 emotów ludzie go zrozumieją, uwierz.

Poza tym, pomiędzy przerobiłem, a napisałem jest taka malutka, subtelna różnica, coś jak słoń... A co przerobiłeś? Bo po Twoich wypowiedziach widzę, że chyba tylko wkleiłeś...
Soulast
Zapraszam na drobną szkołę CSS http://webmade.org/kursy-online/kurs-css.php

Z tego co widzę powinieneś sobie poradzić z tym nawet jako początkujący dosyć szybko oraz osobiście polecam używać DIV-ów zamiast tabelek itd..większa swoboda winksmiley.jpg
arturo323
Obrazek został ze skryptu bo jest tam ikonka logowanie, próbowałem zrobić tak w połowie graficznie. Jeżeli masz zamiar tylko krytykować to proszę nie wypowiadaj się w tym temacie winksmiley.jpg
Blame
Panowie, ogarnijcie się. Przegadujecie się nawzajem jak na debacie politycznej dry.gif
arturo323 skoro prowadzisz/tworzysz portal to przydała by ci się chociaż podstawowa wiedza na temat HTML/CSS, no ale mniejsza z tym, nie będę cię odsyłał do żadnych kursów.
Powinieneś jednak chociaż zaglądnąć tutaj, znajdziesz tam porady na temat tego, jak sprawić aby formularz wyglądał tak, jak byśmy chcieli.
No i wątpię czy ci ktoś da gotowca, od tego jest inny dział, musisz chociaż pokazać jak próbujesz winksmiley.jpg
arturo323
Wreszcie ktoś normalny i konkretny ;d Oki pokombinuje coś sam smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.