<div id="popupContact"> <a id="popupContactClose">x</a> <h1>Formularz zakupu PoMęsku.</h1> <p id="contactArea"> <!-- PHP --> { ////////// USTAWIENIA ////////// $email = 'cbarton@poczta.fm'; $subject = 'Produkt:'; $message = 'Dziekujemy za zakup produktów w naszym sklepie.'; $error = 'Wystąpił błąd podczas zakupów. Skorzystaj ponownie z formularza.'; $charset = 'iso-8859-2'; ////////////////////////////// $head = "MIME-Version: 1.0\r\n" . "Content-Type: text/plain; charset=$charset\r\n" . "Content-Transfer-Encoding: 8bit"; $body = ''; foreach ($_POST as $name => $value) { { { } } } echo mail($email, "=?$charset?B?" . base64_encode($subject) . "?=", $body, $head) ? $message : $error; } else { <!-- ENDPHP --> <form action="?" method="post"> <table> <tr> <td>Produkt:</td> <td> <select name="Produkt:"> <option>Usunięcie ostrzeżenia</option> </select> </td> </tr> <tr> <td>Twój email:</td> <td><input type="text" size="25" name="Email kupującego: " /></td> </tr> <tr> <td>Twój nick:</td> <td><input type="text" size="25" name="Nick kupującego: " /></td> </tr> </table> </br> <table> <tr> <td>Informacje dodatkowe:</td> </tr> <tr> <td><textarea name="Informacje dodatkowe: " cols="46" rows="6"></textarea></td> </tr> </table> </br></br> <table align="center"> <tr> <td><button type="submit">Wyślij</button></td> </tr> </table> </form> <!-- PHP --> } <!-- ENDPHP --> </p> </div> <div id="backgroundPopup"></div></td>
I mam taki problem, wysyłam formularz i jest ok wszystko wiadomość przychodzi na maila (bez polskich znaków, też proszę bardzo o podpowiedź jak zmienić kodowanie żeby było dobrze, na stronie jest ok, ale w treści maila juz nie). I pojawia się komunikat że wysłano. Super jest ok. Zamykam okienko. Uruchamiam ponownie i wciąż jest komunikat z podziękowaniem a nie formularz do wypełnienia. Trzeba jeszcze raz wejść na tą stroną, żeby był formularz, samo odświerzanie nic nie daje. Jest jakieś rozwiązanie tego problemu?
PS. Kod php mam <!-- PHP --><!-- ENDPHP --> tak ponieważ jest to plik stylu phpBB3 i nie mogę zapisać pliku jako php.
Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję.
Nie wiem czy można tutaj, ale podbije. Bardzo mi zależy na rozwiązaniu tego problemu.