Wszystkie obsługiwane są przez jCarousel:
$('#wydarzenia_1').jcarousel({ scroll: 6, visible: 6, buttonNextHTML: '<div class="przycisk_nast" id="przycisk_nast_1"></div>', buttonPrevHTML: '<div class="przycisk_pop" id="przycisk_pop_1"></div>' }); $('#wydarzenia_2').jcarousel({ scroll: 6, visible: 6, buttonNextHTML: '<div class="przycisk_nast" id="przycisk_nast_2"></div>', buttonPrevHTML: '<div class="przycisk_pop" id="przycisk_pop_2"></div>' }); $('#wydarzenia_3').jcarousel({ scroll: 6, visible: 6, buttonNextHTML: '<div class="przycisk_nast" id="przycisk_nast_3"></div>', buttonPrevHTML: '<div class="przycisk_pop" id="przycisk_pop_3"></div>' });
Do zmiany wyświetlanej listy dochodzi dzięki zakładkom:
function zakladki_naj(id){ $('.wydarzenia, .przycisk_nast, .przycisk_pop').css('display','none'); $('#wydarzenia_'+id+', #przycisk_nast_'+id+', #przycisk_pop_'+id).css('display','block'); $('#zakladki_naj > li').attr('class',''); $('#zak_'+id).attr('class','on'); }
A teraz opis błędu:
po załadowaniu strony wszystko jest ok, ale gdy kliknę na 2. lub 3. zakładkę to pojawia mi się tylko pierwszy element z listy odpowiednio #wydarzenia_2 lub #wydarzenia_3.
Zauważyłem też, że gdy chcę sprawdzić kod w przeglądarce i wciskam [Ctrl]+[Shift]+[I] pojawiają mi się brakujące elementy.
Proszę o pomoc