Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: wycena adminstracji
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
puc
chciałem się zapytać jakie jest wasze zdanie i koszta na temat 'administracji' strony. w skrócie mam zaproponować cenę za opiekę w godzinach 'dziennych' (powiedzmy przez 10h) nad serwisem sklepu. 'administracje' tj. usuwanie błędów (nie powstałych z mojej winy), wprowadzanie ewentualnych modyfikacji itp. mam po prostu byc dostepny gdyby coś chcieli ode mnie. wycena może być za 1h, dzień lub miesiąc. nie mam pojęcia ile się za takie rzeczy bierze kasy, dlatego pytam.
athabus
Na forum niczego nie wyceniamy, więc nie będę pisał ile tak praca jest warta. Dam Ci jednak dobrą radę bo widzę, że pakujesz się w potencjalne bagno. Takie umowy z reguły kończą się tak, że umawiacie się na "coś Pan dorobi od czasu do czasu", a potem walczysz za śmieszne stawki "niby administracja" z kodem na miarę naszej klasy...

Sprecyzuj więc co tak na prawdę masz robić potem myśl ile godzin Ci to zajmie i wyceń swoją roboczogodzinę.
erix
Koniec, nie prowadzimy wycen. winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.