Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Koszulka RGB
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Długi
Witam. Mam dość nietypowe pytanie;) widziałem niedawno typa w koszulce z krótkim rękawkiem, w kolorze mniej więcej podchodzącym pod morski, z góry do dołu był napis RGB pod kątem 90", a normalnie obok był napis CMYK i jakiś tam inny tekst. Myślałem że może sobie taką zamówił gdzieś ale w innym mieście też typa z taką widziałem. Niestety mój błąd że ich nie spytałem gdzie kupili, więc dlatego pytam Was czy może nie widzieliście kiedyś takiej, czy może nie wiecie gdzie ją kupić? Dodam że znalazłem w google'ach koszulki z napisem RGB ale to nie takie jak tamta winksmiley.jpg allegro też na ten temat milczy. W Was jedyna nadzieja. Pozdrawiam.
Kaffiuri
Chodzi o koszulkę z takim napisem?

Kupić ja możesz w Croppie, tyle, ze w internecie [http://sklep.cropp.com/] jej nie sprzedają. Możliwe, ze są jeszcze w niektórych sklepach.
Długi
O to właśnie mi chodziło ! winksmiley.jpg Dziękuję Ci bardzo za pomoc, teraz wypada przewieźć się do Croppa, ale wątpię czy jeszcze będą bo to już dawno widziałem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.