Cytat(krystian1991x @ 21.08.2010, 14:26:34 )

a jak ja zrobiłem ? jaka jest różnica pomiędzy podaniem linku do bibliotek z których korzystam a podaniu kodu tych bibliotek gdzieś w sieci ? żarty sobie robicie ?

D Skąd macie wiedzieć ? bo wszystko jest opisane jak cos jest niejasne to wystarczy spytać jak to wygląda a to ...
czytanie ze zrozumieniem nie należy do mocnych Twoich stron... błąd nie leży po stronie biblioteki a po Twojej stronie jak ją stosujesz... i to Ty pytasz o rozwiazanie problemu wiec czemu my mamy zadawać pytania, skoro Tobie nawet nie chce się wysilić, by gdziekolwiek w sieć to wrzucić lub podać cały kod tak by kliknąc pobierz z załączonymi bibliotekami z sieci z wiernym odwzorowaniem Twojej strony
podobnie jak Ty piszesz podobnie ja odpowiem:Cytat(krystian1991x @ 21.08.2010, 11:07:49 )

Tak jak pisałem wyżej gdy jest po za foreach to wtedy działa bez zarzutu
to daj poza foreach
Cytat(krystian1991x @ 21.08.2010, 11:07:49 )

Kluczem jest class="qslide2" tylko gdy tam wstawiam link z refem to tak się dzieje że nie działa. Próbowałem już innych skryptów ale każdy jaki znajduje jest oparty o jquery itp i wszystkie działają normalnie dopóki nie znajdą się w tym kluczowym divie o tej klasie o której wcześniej wspomniałem.
o widzisz?? - sam rozwiązałeś problem

- nie wstawiaj tam linku z refem ^^
PS.
już we wcześniejszych postach pisali, iż id ma być unikatowe podczas gdy Ty w foreach walisz:
<div id="qs2" class="qslide2">a kodu wzrokiem nie zamierzam kompilować podobnie jak reszta...