Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zero pomocy
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
krystian1991x
Co mam zrobić jak nikt nie jest wstanie mi pomóc ? Pomimo że przedstawiłem problem dość jasno i podałem wszystko co potrzebne do jego analizy ? ;/
lord2105
może link do tematu?
phpion
Załam się.
Spawnm
Zacznij się uczyć a nie czekasz na gotowca.
Bo widzę że pytasz w tematach o podstawy podstaw.
krystian1991x
taa ? podstawy podstaw hmm dziwne że nikt jeszcze nie zasugerował nawet nic przeczytałeś temat do końca że oceniasz o co pytam ? Bo chyba nie masz sam zielonego pojęcia w czym jest problem w tamtym temacie a jak jesteś taki mądry to zapraszam
vokiel
Tak?
Na 5 założonych przez Ciebie tematów (nie licząc tego) masz 2 oznaczone z "pomógł", z pozostałych 3-ech masz w jednym 6 odpowiedzi. Zostają 2. Jeden zamknięty za crosspost. Zostaje 1, w którym na pytanie chcącego Ci pomóc nic nie odpisałeś.

Na prawdę tak Cie tutaj ignorują? Mówisz, że to nie są podstawy podstaw:
  1. $site = mysql_query("SELECT id, site, text FROM panels WHERE id= 1") or die("Niepoprawne zapytanie MySQL");
  2. echo: $site;
krystian1991x
Tam sobie poradziłem bo pewną rzecz źle zrobiłem ... a to nie prawda że to była powtórka tematu bo jeden problem się rozwiązał i pojawił się inny ale już nie w tym temacie cóż trudno jak nie rozumiecie LINK DO TEMATU w którym problem jest kontynuowany ale nowy ... który po prostu wynikł z naprawy poprzedniego od Piątku nikt nie pomógł ... i nie jest to proste w rozwiązaniu bo jak by tak było już bym dostał odpowiedź podpowiedź cokolwiek
LINK LINK LINK
zegarek84
[JavaScript] - jeśli Twój wątek go dotyczy, KONIECZNIE przeczytaj

a czy Ty choć raz komuś pomogłeś by tak na siłę żądać pomocy?? - może trochę kultury...
Wicepsik
No naprawdę nic nie znalazłeś przez tydzień czasu? W temacie podklejonym w dziale przedszkole wisi temat: Temat: JavaScript jesli Twoj watek go dotyczy KONIECZNIE przeczytaj Skąd my mamy wiedzieć w czym leży problem ? Przecież nikt nie będzie robił na swoim serwerze specjalnie plików, ściągał bibliotek z internetu i wklejał twojego kodu, żeby sprawdzić w czym leży problem...
krystian1991x
a jak ja zrobiłem ? jaka jest różnica pomiędzy podaniem linku do bibliotek z których korzystam a podaniu kodu tych bibliotek gdzieś w sieci ? żarty sobie robicie ? biggrin.gifD Skąd macie wiedzieć ? bo wszystko jest opisane jak cos jest niejasne to wystarczy spytać jak to wygląda a to ...
zegarek84
Cytat(krystian1991x @ 21.08.2010, 14:26:34 ) *
a jak ja zrobiłem ? jaka jest różnica pomiędzy podaniem linku do bibliotek z których korzystam a podaniu kodu tych bibliotek gdzieś w sieci ? żarty sobie robicie ? biggrin.gifD Skąd macie wiedzieć ? bo wszystko jest opisane jak cos jest niejasne to wystarczy spytać jak to wygląda a to ...
czytanie ze zrozumieniem nie należy do mocnych Twoich stron... błąd nie leży po stronie biblioteki a po Twojej stronie jak ją stosujesz... i to Ty pytasz o rozwiazanie problemu wiec czemu my mamy zadawać pytania, skoro Tobie nawet nie chce się wysilić, by gdziekolwiek w sieć to wrzucić lub podać cały kod tak by kliknąc pobierz z załączonymi bibliotekami z sieci z wiernym odwzorowaniem Twojej strony
Cytat(krystian1991x @ 21.08.2010, 11:07:49 ) *
Tak jak pisałem wyżej gdy jest po za foreach to wtedy działa bez zarzutu

to daj poza foreach yahoo.gif
Cytat(krystian1991x @ 21.08.2010, 11:07:49 ) *
Kluczem jest class="qslide2" tylko gdy tam wstawiam link z refem to tak się dzieje że nie działa. Próbowałem już innych skryptów ale każdy jaki znajduje jest oparty o jquery itp i wszystkie działają normalnie dopóki nie znajdą się w tym kluczowym divie o tej klasie o której wcześniej wspomniałem.
o widzisz?? - sam rozwiązałeś problem biggrin.gif - nie wstawiaj tam linku z refem ^^

PS.
już we wcześniejszych postach pisali, iż id ma być unikatowe podczas gdy Ty w foreach walisz:
<div id="qs2" class="qslide2">
a kodu wzrokiem nie zamierzam kompilować podobnie jak reszta...
krystian1991x
Czyli mam wam dać do pobrania całą moją stronę bo jest oparta w dodatku na szablonach smarty ... Musi być w pętli kolego musi być ... id już dawno u siebie w kodzie wywaliłem bo już mi nie było potrzebne ;.
erix
Cytat
Co mam zrobić jak nikt nie jest wstanie mi pomóc ? Pomimo że przedstawiłem problem dość jasno i podałem wszystko co potrzebne do jego analizy ? ;/

Łe, średnio 80% moich tematów jest tak pozostawianych, możemy się pociąć razem. winksmiley.jpg

Cytat
Czyli mam wam dać do pobrania całą moją stronę bo jest oparta w dodatku na szablonach smarty ..

Jejku, dostałeś linka do wątku, na który zmarnowałem ileśtam czasu, żeby podobne pytania się nie powtarzały... sleep.gif

Mam po chińsku napisać, czy esperanto?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.