Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: SHiP - przeczytaj
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
outsider
SHiP opróżnij skrzynkę pocztową na koncie, bo nie mogę wysłać do Ciebie PW biggrin.gif
// mam nadzieję, że to przeczyta
Crozin
btw: jaki jest sens ograniczonej ilości wiadomości w skrzynce. Że niby by ograniczyć ich ilość w bazie? Aż tak to spowalnia?
erix
Podejrzewam, że to mobilizuje trochę do regularnego kasowania. winksmiley.jpg

Mnie też to wkurza, mimo że chyba mam nieco pojemniejszą.
kwiateusz
user ma bodaj 50 pmek limit i ja sie pytam po co wiecej trzymac? ja mam chyba 3 bo zapomniałem skasowac... noo i ja mam ten przywilej ze moje PW dojdzie do każdego niezależnie od zapchania, wiec nie narzekam tongue.gif
zegarek84
Cytat(erix @ 21.08.2010, 23:10:40 ) *
Mnie też to wkurza, mimo że chyba mam nieco pojemniejszą.
są lepsi i lepsiejsi ;p ^^ ;D
devnul
Cytat
są lepsi i lepsiejsi ;p ^^ ;D
nie ma sprawiedliwości na tym świecie

a co do pojemności to weźmy taki scenariusz, ktoś sobie jedzie na wakacje (tak wiem trudne słowo - to taka przerwa od pracy - więcej w wikipedi) i w tym czasie dostaje pierdyliard próśb o pomoc albo innych form nękania. I co wtedy? a no zator. W XXI wieku taki limit to śmieszna rzecz. Proponuję założyć komitet do spraw uwolnienia limitów. Pamiętajcie to zarząd jest dla nas a nie my dla zarządu. My jesteśmy tam gdzie teraz oni tam gdzie były dane! smile.gif
batman
Cytat(devnul @ 22.08.2010, 03:05:29 ) *
Proponuję założyć komitet do spraw uwolnienia limitów.
Wystarczy postawić krzyż na limitach i nikt ich nie ruszy smile.gif
outsider
smile.gif przynajmniej zwiększyć limit, i stosowna wiadomość e-mail gdy skrzynka się zapełnia
SHiP
Hahaha świetny temat biggrin.gif. Obiecuję, że opróżnię skrzynkę winksmiley.jpg. A adminom proponuję wprowadzić coś na wzór gmail - im dłużej jesteś tym większe masz konto biggrin.gif
darophp
Cytat(SHiP @ 22.08.2010, 12:20:27 ) *
Hahaha świetny temat biggrin.gif. Obiecuję, że opróżnię skrzynkę winksmiley.jpg. A adminom proponuję wprowadzić coś na wzór gmail - im dłużej jesteś tym większe masz konto biggrin.gif

Świetny pomysł ... biggrin.gif
Spawnm
Ile postów tyle można mieć wiadomości ?
Z tym ze zaczynamy od 10 aby nowi mogli korzystać smile.gif
Blame
Lepszym rozwiązaniem byłby limit 50pw + ilość pomógł/5 winksmiley.jpg
SHiP
No dobra, wywaliłem 48 wiadomości. Możesz *OuTSideR* śmiało wysyłać nowe winksmiley.jpg
thek
W tam... Ja nie zauważyłem by modzi mieli więcej. Może dlatego, że sam nie mam chyba więcej niż 20 w skrzynce i w miarę regularnie kasuję kompletnie zbędne smile.gif Tak więc nie narzekam.
Co do zwiększania limitów to myślę, że wystarczyłby po prostu ciut większy, bez żadnego kombinowania z uzależnianiem od czegokolwiek. PW to nie maile i nie widzę sensu trzymania ich długo.
SHiP
@thek: niekoniecznie. W moim przypadku sporo osób pytało się o mój edytor WYSIWYG oraz niekiedy o Mohebo Framework i inne moje biblioteki. Ciężko ich wszystkich spamiętać, a zazwyczaj każdemu obiecuję, że dam znać jak coś poprawię, zmienię, dodam. Czasami ktoś mnie prosi o zbadanie bezpieczeństwa strony, a jest środek tygodnia i mam urwanie głowy. Wtedy odpowiadam na PW dopiero w weekend. U mnie, mimo, że usuwam regularnie, szybko zbierają się nowe ;].
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.