Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: google analitics
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
john_doe
Czy ktoś z Was używa może tego narzędzia?
Jest ono jak dla mnie fajnie. Zastanawiam się czy jest całkowicie bezpłatne. Jest napisane do 5 mln odsłon m-cznie tak. Tylko nie chce narazie akceptować umowy bo nie mam pojęcia co gdy przekroczę taką liczbę odsłon - naliczą mi od razu sianko czy jak?

ma ktoś może z tym toolem do czynienia?

pozdrawiam
Adam_
Ja korzystam z Google Analytics, ale na małych stronkach, więc tutaj nie ma mowy o tych 5mln wyświetleń (powiem szczerze, że nawet o tym warunku nie słyszałem).

Samo nadrzędzie mi się bardzo podoba - wszystko ładne i czytelne, bardzo dużo danych - przyzwyczaiłem się już do nich, bo nigdy nie korzystałem z innych tego typu serwisów. smile.gif
gigzorr
to ja tez sie dolacze , ale mam pytanie , bo przed chwila wlasnie sie zarejestrowalem dodalem kod etc, ladnie przyjelo , ale statystyki 0 ?
one maja jakos wyznaczona godzine aktualizacji czy jak?
Daiquiri
gigzorr - musisz trochę poczekać na wyniki, po około 24h powinieneś mieć jakieś dane zebrane.
Spawnm
dane się aktualizuję w nocy.
bim2
Z tym limitem to jest tak, że konto analytics musisz połączyć (powyżej 5mln wyświetleń strony) z kontem adwords na któym działa kampania z minimalnym budżetem 1$ dziennie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.