Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]Download
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
as541
Proszę o pomoc, aby ktoś wyjaśnił mi jak mogę umieścić pliki w pdf na stronce, korzystając z hostingu directadmin smile.gif
sad.gif Jeśli jest już taki temat przepraszam smile.gif guitar.gif
Daiquiri
Co znaczy na stronce? Wrzucić plik możesz przez Twoje Konto > Menadżer plików, a potem kierować do niego linkiem zgodnie z miejscem, do którego plik wysłałeś np. katalog wyslane (-> www.TwojaDomena.pl/wyslane/nazwaPliku.pdf).

PS. A nie upload? smile.gif
as541
Chodzi mi o to, że chcę umieścić plik do pobrania na stronce, ale jeśli wrzucam go na directadmina to nie mogę go umieścić na stronce, występują jakieś błędy sad.gif
Daiquiri
Jakie błędy? Sprawdź czy korzystasz z poprawnej ścieżki do pliku pdf. Daj adres do tej "stronki" smile.gif
Cysiaczek
@as541 - Bardzo proszę, abyś jeszcze raz zastanowił się nad tym co chcesz zrobić, następnie opisał to jak próbujesz osiągnąć cel i jakie napotykasz błędy/problemy. Prezentacja fragmentu kodu też jest nieoceniona przy próbie udzielenia Ci pomocy

P.S Bym zapomniał.
Nadaj jakiś lepszy, sensowny tytuł, bo obecny jest odrobinę enigmatyczny, przez co nieregulaminowy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.