Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Strój ninja
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
SHiP
Szukam stroju ninja. Powinien wyglądać jak oryginalny japoński strój(ciemny granat, wiązany etc). Macie pomysł skąd taki wziąć? W sieci niestety tylko przebrania karnawałowe dla dzieci można znaleźć. Mając 175cm raczej się w taki nie zmieszczę...
Daiquiri
Ale czegoś takiego lub takiegoszukasz czy lepszego wykonania?
SHiP
Ten drugi za 170zł całkiem fajny. Tylko oryginalny stój ninja nie był czarny ;]
Daiquiri
Na ekranizowaną legendę nie poradzisz - będzie czarna smile.gif.
SHiP
W sumie właśnie doczytałem, że używali również i czarnych a nawet ciemnych zielonych lub czerwonych. Wszystko zależnie od sytuacji winksmiley.jpg.
Daiquiri
Sporo tego jest... np. ten strój smile.gif. Google z hasłem "strój ninja sklep" wypluwa parę sklepów tego typu.
darophp
PS. a można wiedzieć do czego biggrin.gif ?
SHiP
Chcę się przebrać, pójść na wykład na moich studiach dziennych, zdjąć kaptur i powiedzieć, że więcej mnie nie zobaczą bo zostałem ninja biggrin.gif.
darophp
haha.gif haha.gif thumbsupsmileyanim.gif
zakręcony
Cytat(SHiP @ 6.09.2010, 19:32:52 ) *
...że więcej mnie nie zobaczą bo zostałem ninja biggrin.gif.

wymiatasz :] co studjujesz?
wookieb
Cytat(zakręcony @ 7.09.2010, 14:39:54 ) *
wymiatasz :] co studjujesz?

Wymiatanie drobno i gruboustrojów powierzchni płaskich jaki i wyżynnych
SHiP
Informatyka, UMCS, Lublin winksmiley.jpg. Tak sobie myślę, że wydanie tych 170zł to jednak lekki wydatek(lepiej coś do kompa kupić) i chyba poszukam jakiejś wypożyczalni kostiumów winksmiley.jpg.
darophp
o kurde ... laugh.gif laugh.gif laugh.gif Ship .. chyba to widział: http://demotywatory.pl/1978/Olej-studia
mike
Cytat(darophp @ 19.09.2010, 18:35:17 ) *
o kurde ... laugh.gif laugh.gif laugh.gif Ship .. chyba to widział: http://demotywatory.pl/1978/Olej-studia
Lub opublikował.
SHiP
Ja tego nie publikowałem. Nie bawię się w takie serwisy. Widzialem natomiast podobny motyw na jakimś zagranicznym portalu.
Hmm może zadzwonię biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.