$kupa = mysql_query("Select kupa from gracz, uzytkownicy where gracz.id = uzytkownicy.id and nick = '$login'")*0.1;
i niestety jak chcę ją wyświetlic to mam wartośc w ogolę która się nie zgadza . Co mogę robic źle ?
$kupa = mysql_query("Select kupa from gracz, uzytkownicy where gracz.id = uzytkownicy.id and nick = '$login'")*0.1;
<?php ... $kupa = mysql_query("Select kupa from gracz, uzytkownicy where gracz.id = uzytkownicy.id and nick = '$login'"); $kupa = $kupa * 0.1; ... ?>
1. <?php 2. ... 3. $kupa = mysql_query("Select kupa from gracz, uzytkownicy where gracz.id = uzytkownicy.id and nick = '$login'"); 4. $kupa = $kupa * 0.1; 5. ... 6. ?>
<?php ... $kupa = mysql_query("Select kupa from gracz, uzytkownicy where gracz.id = uzytkownicy.id and nick = '$login'"); $kupa = $kupa['kupa'] * 0.1; ... ?>
<?php ... $kupa = mysql_query("Select kupa from gracz, uzytkownicy where gracz.id = uzytkownicy.id and nick = '$login'"); $kupa = $kupa['kupa'] * 0.1; ... ?>
<?php $kondycja = mysql_query("Select kupa from gracz, uzytkownicy where gracz.id = uzytkownicy.id and nick = '$login'") or die ('Błąd bazy'); printf ("<b>kupa:</b><center><td>%s<td></center> <td> <a href=trenuj_kupe.php>Trenuj</a></td> ", $row[0]);} ?>
<?php require "polaczenie.php"; connection(); $id = "Select kupa from gracz, uzytkownicy where gracz.id = uzytkownicy.id and nick = '$login'" ; $xx = mysql_query("Select xx from gracz, uzytkownicy where gracz.id = uzytkownicy.id and nick = '$login'")*0.1; $xx = mysql_query("Select xx from gracz, uzytkownicy where gracz.id = uzytkownicy.id and nick = '$login'")*0.1; $xx = mysql_query("Select xx from gracz, uzytkownicy where gracz.id = uzytkownicy.id and nick = '$login'")*0.4; $xx = mysql_query("Select xx from gracz, uzytkownicy where gracz.id = uzytkownicy.id and nick = '$login'")*0.1; $xx = mysql_query("Select xx from gracz, uzytkownicy where gracz.id = uzytkownicy.id and nick = '$login'"); $wyk_x= mysql_query("Select xx from gracz, uzytkownicy where gracz.id = uzytkownicy.id and nick = '$login'")*0.2; ?>