Cytat(nospor @ 29.09.2010, 10:57:47 )

Regulamin:
http://forum.php.pl/regulamin.htmlTakże nie obrażaj nam na forum innych użytkowników tylko dlatego ze wytykają ci "lenistwo". Daiquiri podała doskonały przykład jak łatwo było znaleźć odpowiedź na Twoje pytanie a ty do niej takiej teksty: Jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia, to milcz i nic nie pisz
Wyrywasz z kontekstu zdanie, które było kolejną odpowiedzią na kolejną zaczepkę Daiquiri i sklecasz je z odpowiedzią Daiquiri dwa posty wcześniej - jaki masz w tym cel?
Zwróć proszę uwagę, kto zaczął tą zbędną dyskusję.
Podziękowałem i dałem '+' od razu po uzyskaniu odpowiedzi - czy jeszcze jakieś przykłady są potrzebne?
Źle postąpiłem, że dałem '+'? Mam nauczkę.
Nie ja zacząłem obrażać, a mam prawo odpowiedzieć na złośliwość - na ten temat też jest w regulaminie (zachowanie na forum).
Nie jesteś obiektywny.
Machasz mi regulaminem przed oczami, to moim zdaniem powinieneś pomachać też Daiquiri i to w tym poście, żeby było po równo i w jednym miejscu.
Co do Waszej wyszukiwarki i innych wyszukiwarek, to może źle konstruowałem pytanie, dlatego nie miałem zadowalających odpowiedzi i nie miałem pojęcia, że 'headerem' można wymusić takie zdarzenie, jak możliwość pobrania pliku, więc zdecydowałem się na rozpoczęcie nowego tematu?
Nie rozumiem Twoich cytatów:
"Po co te sarkastyczne teksty z Twojej strony?"
Poniżej:
". Od tego jest forum"
TO forum jest od pisania sarkastycznych tekstów, czy po prostu znowu 'połączyły Ci się' posty od różnych użytkowników? Ponownie zrobiłeś to z premedytacją?
Proszę o odpowiedź.
Wiem - nie musisz.
Ale możesz, bo uważam, że nie jestem tu jedyny winny, a moim zdaniem Ty nie jesteś obiektywny.