Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [HTML][MySQL][PHP]Kasowanie znaczników
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
vegeta
Witam.

Mam własny skrypt komentarzy (+ wzbogacony edytorem, żeby było łatwiej wprowadzać proste formatowanie tekstu). Na stronie głównej wyświetlam ostatnie 10 komentarzy. Na jakiś czas dałem htmlspecialchars podczas wyświetlania treści komentarza na głównej. Chcę jednak aby nie było widać w ogóle tych znaczników przy wyświetlaniu. Chcę je natomiast normalnie mieć w MySQL, by dobrze wyświetlić komentarz na stronie piosenki.

Pozdrawiam
PawelC
Zrób prosty system filtrowania smile.gif W wypadku, gdy w treści znajdzie coś nie tak, to wróci do formularza z polem do wpisania treści komentarza, w innym wypadku przyjmie komentarz smile.gif Poszukaj w Google i na tym forum, ponieważ nie raz, już padła odpowiedź na takie pytanie.
vegeta
Cytat
W wypadku, gdy w treści znajdzie coś nie tak, to wróci do formularza z polem do wpisania treści komentarza, w innym wypadku przyjmie komentarz

Ja chcę mieć kod HTML w komentarzu. Chcę tylko zlikwidować znaczniki HTML przy pokazywaniu treści komentarza na stronie głównej. Na podstronie z piosenką chcę mieć HTML.

Wie ktoś jak to zrobić?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.