Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ładna animowana klepsydra
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
varez
W poczuciu beznadziejnej bezsilności postanowiłem zwrócić się do was tongue.gif
Otóż poszukuję ładnej animowanej klepsydry która będzie się pokazywać kiedy użytkownik kliknie w coś ajaxowego - przegrzebałem internet i znalazłem albo byle jakie, albo ładne ale statyczne. Nawet próbowałem zrobić animację ze statycznej, ale takie mi wyszło, że nawet tego nie zapisałem..
Czy gdzieś w internecie znajdę taką klepsydrę? Wymiar ok 16x16 jakby cos. No i darmowa i żeby do "zastosowań komercyjnych" też było za darmo tongue.gif
Tak, wiem, że mam duże wymagania.. Ale w sumie to tylko 256 pikseli..

Pozdrawiam i z góry dzięki
erix
Trochę większe, ale z podobnej potrzeby przerobiłem jedną statyczną: http://eeriz.deviantart.com/#/dq0fti

Chyba to Creative-Commons było, ale nie pamiętam, bo to dawno. tongue.gif
varez
@ExPlOiT: pominąłeś wytłuszczenie.. ani to ikonki, ani ładne, pasują za to do stron z 97 roku przeładowanych gifami tongue.gif

@erix: w sumie miałem wpisać 24x24, nie wiem czemu napisałem 16x16, ikonki mi się pomieszały. Dzięki, jeszcze to sobie przerobię, bo nie chcę takiej podskakującej i będzie ok. Orignał statyczny kojarzę, mam go w folderze z free ikonami, także licencja powinna być ok, ale jeszcze sprawdzę.

Generalnie to topik można uznać za rozwiązany smile.gif

ps. ale nie pogardzę jeszcze innymi ^^
PawelC
Kwestia gustu, to co podoba się Tobie, może nie spodobać się użytkownikom Twojego serwisu, i to można tak w kółko ciągnąć tongue.gif
varez
ok, załóżmy że są ładne - ale to nie ikonki, tylko już obrazki tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.