Chciałbym dodać możliwość wysłania e-maila ze strony internetowej i znalazłem/przerobiłem sobie coś takiego:
<?php if ($_POST['bt'] == "submit") { if (($_POST['email'] != "") AND ($_POST['tytul'] != "") AND ($_POST['tresc'] != "")) { $send = mail("ja@wp.pl",$_POST['tytul'],$_POST['tresc'],"From: gallery webside <".$_POST['email'].">"); if ($send) $message = "<font size='2px' color='355a00' face='arial'>dzieki za wyslanie wiadomosci. </font>"; else $message = "<font size='2px' color='ff0000' face='arial'> Widomosc nie zostala wyslana, ponow probe</font>"; } else $message = "<font size='2px' color='ff0000' face='arial'>Nie wypelniono wszystkich pol...</font>"; } ?> <head> <title> Email</title> <meta name="generator" content="Bluefish 2.0.0" > <meta name="author" content="" > <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8" > <meta name="KEYWORDS" content=""> <link rel="Shortcut icon" href="../graph/icon.png"> <STYLE TYPE="text/css"> </STYLE> </head> <body> <br><br> <table border="0" align="center"> <tr> <td height="22">Your email: </td> <td rowspan="3"> <form action="" method="post"> <input type="text" name="email"><br> <input type="text" name="tytul"><br> <textarea name="tresc" cols="70" rows="10"></textarea><br> <div align="right"><input type="submit" name="bt" value="submit"></div> </form> </td> </tr> <tr> <td height="22">Subject: </td> </tr> <tr> <td>Letter: </td> </tr> </table> </body> </html>
Bardzo mi zależy by zamiast funkcji,
która wyświetla informacje o wysłaniu wiadomości cała strona została zastąpiona nową, w której mógłbym np podziękować za wysłanie wiadomości.
[$message = "<font size='2px' color='355a00' face='arial'>dzieki za wyslanie wiadomosci.]
Mam nadzieję, że nie namieszałem przy wyjaśnianiu o co chodzi

Pytanie tylko jak to zrobić?

Z góry dziękuję za wszelką pomoc;