Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]Strona+Forum
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
radamastix
Witam!

Ostatnio zastanawialem sie nad zrobieniem portalu internetowego wraz z wbudowanym forum, tak jak to jest np na joemonster.org oraz wielu innych stronkach.
Chodzi mi o to aby forum nie bylo zewnetrzne na ktore przekierowywalbym jakis link tylko na stronie. Mysle ze kazdy na pewno wie o co chodzi.

Chcialbym sie dowiedziec czy jest mozliwe aby sciagnac z internetu juz gotowy szablon pod taki portal z forum. Mimo moich dobrych checi i ciagle rozwijaacych sie umiejetnosci nie jest w stanie czegos takiego napisac, dlatego szukam jakiegos zrodla, na bazie ktorego moglbym sie opierac.

Jesli ktos jest w stanie pomoc bardzo prosze . smile.gif

Serdecznie pozdrawiam, zycze Wesolych Swiat i czekam na odpowiedzi.
Rada~; )
krzysztof_kf
Wiem że taką funkcjonalność ma wordpress przy dodatkowym module osiągniesz chyba cel .
radamastix
A nie wie ktos czy daloby rade zdobyc skads jakis prosty kod bez zadnych zloznych systemow ?
krzysztof_kf
Bez znajomości podstaw niestety nie będziesz wstanie nic napisać jeżeli byś trochę przysiadł to byś zainstalował sobie cms już po paru godzinach tylko trochę determinacji samo się nic nie zrobi .
radamastix
Wlasnie na Joomli to ogarniam, tylko chcialem miec swoja wlasna stronke.
W sumie zainstalowalem jakies forum na joomli tylko chcialem zeby zajmowalo cala powierzchnie strony gdy sie je odpali, tzn chcialem aby przy wlaczeniu forum boczne kolumny znikaly tym samym rozciagajac forum, jednak nie udalo mi sie tego osiagnac co mnie troche zniechecilo do dalszych dzialan.

Chyba musze jakos na joomli to ogarnac,
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.