Chce zrobić wszystko dokładnie i stwierdziłem że zasięgnę porady fachowców

Oto moje dwie strony
StronaStartowa.php
<?php /*if($_SESSION['logged'] == 1) { header('Location: Logowanie.php'); }*/ ?> <html> <head> <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250"> </head> <body> <table height=20%> <!-- Tabela Logo --> <tr> <td> <center><b></b></center> </td> </tr> </table> <table height=30%> <!-- Tabela Rejestracja --> <tr> <td> <font size="4" id="Formularz_rej">Formularz rejestracyjny</font> <form action="rejestracja1.php" method=post> <font size="3" id="imie">Imie </font><input type="text" name="name" maxlength="20" id="input_imie"/><br> <font size="3" id="haslo">Haslo </font><input type="password" name="password" maxlength="20" id="input_haslo"/><br> <font size="3" id="email">Adres E-mail </font><input type="tekst" name="email" maxlength="50" id="input_email"/><br> <font size="3" id="akceptacja_font">Akceptuje <a href="regulamin.html">Regulamin</a></font><input type="checkbox" name="akceptacja" value="Akceptuje" id="akceptacja"/> <input id="przycisk_ok" type="submit" value="OK"/> </form> </td> </tr> </table> <table height=20%> <!-- Tabela logowanie --> <tr> <td> <font color="black" size="4" id="logowanie">Wprowadź dane osobowe kapitana aby mieć pełen dostęp do danych!</font> <form action="Logowanie.php" method="post"> <font color="black"><b id="login">Login </b><input type="text" name="login" id="input_login"><br></font> <font color="black"><b id="haslo2">Hasło </b><input type="password" name="password" id="input_haslo2"></font> <input type="submit" value="Loguj!" id="przycisk_loguj"/> </form> </td> </tr> </table> <table height=25%> <!-- Tabela Kontakt/Forum --> <tr> <td width = 50%;><center> <font size="4">Pytaj o co chcesz kapitanów<br>innych statków na naszym<br> <a href="">forum</a></font></center> </td> <td><center> <font size="4">Nawet imperatorzy maja swoich zwierzchnikow.<br>Masz do nich pytania?<br>Napisz <a href="">GalaxyStar.Pytania@gmail.com</a></font></center> </td> </tr> </table> <table height=5%> <!-- Tabela Stopka --> <tr> <td> <center><font size="2">all rights reserwed © 2011| team half brothers group | Eldiane and Galeane</font></center> </td> </tr> </table> </body> </html>
Oraz plik Logowanie.php
<?php include("start.php"); $nickname = $_POST['login']; $password = $_POST['password']; //Wysylanie i sprawdzanie loginu $zapytanie_login = "SELECT player_name FROM players WHERE player_name = '".$nickname."'"; $wynik_login = mysql_query($zapytanie_login) or die("Wystapil blad podczas wysylania zapytania do bazy, skontaktuj sie z administracja i powiadom ich o bledzie"); //Wysylanie i sprawdzanie hasla $zapytanie_password = "SELECT player_password FROM players WHERE player_password = '".$password."' AND player_name = '".$nickname."'"; $wynik_password = mysql_query($zapytanie_password) or die("Wystapil blad podczas wysylania zapytania do bazy, skontaktuj sie z administracja i powiadom ich o bledzie"); //Sprawdzanie ilosci rekordow if($_SESSION["logged"] == 1) //Sprawdzanie czy gracz jest zalogowany { if(($ilosc_rek_login == 1) or $_SESSION["logged"] == 1) //Sprawdzanie loginu { if(($ilosc_rek_password == 1) or $_SESSION["logged"] == 1) //Sprawdzanie hasla { $_SESSION["logged"] = 1; //Przypisanie 1 gdy jestes zalogowany $_SESSION["nickname"] = $nickname; //Przypisanie zmiennej sessyjne wartosci $nickname } else { } } else { } } //Sprawdzanie czy zostal wypelniony formularz i gracz jest zalogowany elseif(($nickname == '') or ($password == '') and $_SESSION["logged"] != 1) { } ?>
Najbardziej interesująca część kodu StronyStartowej to <!-- Tabela Logowanie --> Jestem zalogowany z poprawnymi danymi, i wszystko wydaje się być w porządku, jednak jeśli jestem zalogowany i kliknę w link w przeglądarce (Firefox) to napis "Zostałeś zalogowany jako ZMIENNA SESYNA" zmienia się na "zostałeś zalogowany jako "
I oto pytanie, prosiłbym o podpowiedź w jaki sposób zrobić by pokazywało który użytkownik jest zalgowany nawet po kliknięciu w link, wiem ze problem do tyczy zmiennych przekazywanych przez formularz z tabeli logowanie, no bo wiadomo że po kliknięciu w link dane z formularza zostaną zlikwidowane
Nie chce także by w przeglądarce po naciśnięciu linku przeszło do linijki "wypełnij formularz"
Mam nadzieje że znajdziecie dla mnie jakąś wskazówkę.
Z góry dziękuje Eldiane