<table border="1px" cellpadding="2px" cellspacing="2px" align="center" style="background-color: #CCC;"> <tr style="background-color:#000; color: #FFF;"> <td>Admin</td> <td>ID<br>Pracownika</td> <td>Login<br>Pracownika</td> <td>Klucz<br>Pracownika</td> <td>Status</td> <td>Potwierdz</td> <td>Usuwanie</td> </tr> <form method="post" action="adminpanel.php"> <?php $import = 'SELECT ID, AKCEPTACJA, ID_DZIEKANATU, KOD FROM ADMIN_PANEL;'; function get_dane_d() { $import2 = 'SELECT LOGIN FROM DANE_DZIEKANATU WHERE ID='.$id_d.';'; $Login_P = $LOGIN; } $n=1; while( $n < $_SESSION['nr_i']) { { } $n= $n+1; } $_SESSION['nr_i'] = 1; $akcept = 'Akceptuj - <input type="checkbox" name="tablica[]" values="'.$_SESSION['nr_i'].'" />'; $usun = 'Usuń<br> - <input type="checkbox" name="tab[]" values="'.$_SESSION['nr_i'].'" />'; { $id_a = $line['ID']; $status = $line['AKCEPTACJA']; $id_d = $line['ID_DZIEKANATU']; $klucz = $line['KOD']; get_dane_d(); $_SESSION['nr_i'] = $_SESSION['nr_i'] + 1; } ?> </table> <input type="submit" name="submit" value="Zatwierdz" style="font-size: 10pt; font-family: Tahoma;"/> <input type="reset" value="Wyczyść" style="font-size: 10pt; font-family: Tahoma;"/> </form>
isset($_POST['tablica[1]'] - nie wchodzi jak zaznaczę checkboxa (1 nadałem ręcznie żeby sprawdzić czy name="tablica[]" values="'.$_SESSION['nr_i'].'" Gdzie $_SESSION['nr_i'] == 1 jest zaznaczone w POST). Nie wiem co robie źle.
To największy problem z jakim do tej pory się spotkałem..
Przeznaczenie powyższego skryptu? Chodzi o to że jeżeli checkbox jest zaznaczony to zmieniam coś w bazie jesli nie to zostaje jak jest.