Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: formularz auto wpisywanie z zmiennej
Forum PHP.pl > Forum > PHP
de_gie
Witam serdecznie!

Mianowicie mam taki problem iz na stronie1 mam pole formularza wpisuje sie nazwe i klikamy przycisk wyslij i to co wpisalismy przypisanej jest do zminnej i metoda post przekazane do strona2. Na stronie2 znajduje sie pole formularza text i chcialem zeby w to pole wpisal sie automatycznie tekst z zmiennej? a brak pomyslu na to rozwiazanie sad.gif
emajl22
<input typ="text" name="xxx" value="<?php echo $_POST['cos']; ?>" /> smile.gif
de_gie
podam jeszcze kod
  1. <tr><td><b>Nazwa użytkownika:</b></td><td><input type="text" name="username" id="username"></td></tr>
  2. <tr><td><b>E-mail:</b></td><td><input type="text" name="email" id="email"></td></tr>
  3. <tr><td><b>Subdomena <small>(tylko litery i cyfry)</small>:</b></td><td><input type="text" name="domain" id="domain"></td></tr>
  4. <tr><td><b>Hasło:</b></td><td><input type="text" name="password" id="password"></td></tr>

i powiedzmy ze mam zmienna
$uzytkownik;

i teraz zeby nazwa przypisana zmiennej np darek automatycznie sie wpisala do pola
  1. Nazwa użytkownika:</b></td><td><input type="text" name="username" id="username"

dzieki dziala o to chodzilo jeszcze raz dziekuje za pomoc
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.