Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [mysql][php] Baza danych
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
lol2xdlol
Nie udaje mi się pobieranie danych z bazy danych :/
Tak, wiem, że napiszecie abym przeczytał jakiś kurs mysql.
Spodziewam się również, że ktoś z was zacytuje poprzednie zdanie ( lub to co właśnie piszę ) i skrytykuje je czymś w stylu : "No to w czym problem ?" lub " No to idź dalej czytać te kursy ".
Jestem na to przygotowany.
Ale mam nadzieję, że znajdzie się ktoś normalny i postara się mi pomóc.

No to tak ... :

W phpmyadminie mam bazę danych 'logowanie', a w niej tabelę 'uzytkownicy' , w której znajduje się pole 'kasa' . Typ tego pola to bigint(120) oraz jest użyte Null.
Próbowałem dokształcić się z kursów do tego celu, ale mi się nie udałe tzn. czytałem je, ale tworząc kod nie działał on :/.

Jak ktoś z was (o ile ktoś napisze ) będzie chciał kod, który stworzyłem, chętnie go podam smile.gif

Mam nadzieję, że ktoś poda mi jak to zrobić lub naprowadzi mnie do rozwiązanie smile.gif
wookieb
A myślisz, że normalne jest odpowiadanie na pytanie, które zostało wyczerpane na wszystkie możliwe sposoby?
Czego sie od nas TERAZ spodziewasz skoro nie napisałeś jak próbowałeś pobrać dane z bazy, jakie masz błędy.
Zresztą CROSS http://forum.php.pl/index.php?showtopic=168361&hl=
Kontynuuj w poprzednim temacie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.