Juz chyba z 10 godzin na rozne testowanie stracilem i niestety moj czas zostal zmarnowany bezproduktywnie. Niestety JS znam w podstawowym wymiarze, a manipulowanie osadzonym playerem/filmikiem, po prostu mnie przerasta.
Chce miec na stronce zamieszczony flv player z witryny flv-player.net w typie JS, gdyz na tym jedynie da sie wykonywac operacje w stylu pobierania informacji o czasie odtwarzania itp. Niestety samo osadzenie playera/filmiku juz mnie przerasta, nie wiem czy mam dolaczyc jakis obiekt na starcie? w przypadku innych typow, wklejam wygenerowany kod html w postci znacznikow <object>, w przypadku typu playera JS, w dokumentacji nie jest opisane jak to zrobic. To jest pierwsze pytanie.
Drugie pojawi sie pewnie po tym jak uda sie zrealizowac pierwszy krok. Co pozniej trzeba zrobic? Zamiescic jakis handler do obiektu? przez id? I jak pozniej pobrac z niego za pomoca Listener properties wartosc position w milisekundach?
Bardzo goraco prosze o pomoc w odnalezieniu sie w tym problemie. Nie chodzi mi o rozwiazanie tego jako gotowca, tylko chec zrozumienia na jakiej zasadzie to wszystko powinno dzialac.