qetli
25.03.2011, 22:48:00
Witam chciałbym zrobić taki kalkulator który widniej na stronie zabijka.pl w lewym dolnym rogu jak go zrobić
Kshyhoo
25.03.2011, 23:11:56
A co za problem, przecież to zwykły formularz. Po za tym, po co zakładasz już 3 raz taki sam temat?
qetli
25.03.2011, 23:52:31
Bo tam sie nie dowiedziałem nic myślałem ze w tym dziale dowiem sie cos wiecej no tak zwykły formularz ale tu o to chodi ze np jak wezme w i polu opcie jeden to w drugim mam np opcie 1234 a jak wezme w pierwszym polu opocje 2 to bedę miał inne pola w drugim
thek
26.03.2011, 01:43:33
Temat zamknięto nie bez powodu. Jeśli nie czyta się regulaminu to takie są efekty. Ten i wszystkie inne nie zamknięte też zamykam. Może wtedy zaczniesz czytać regulaminy i co do Ciebie piszą osoby dbające o porządek na forum. Zwrócono Ci uwagę w pierwszym i zamknięto z możliwością poprawy, olałeś sprawę. Założyłeś identyczny i Ci go zamknięto bo to cross. Olałeś sprawę ponownie i założyłeś kolejny raz ten sam, a to już recydywa. Jeszcze jeden taki numer i dostaniesz ode mnie blokadę pisania do odwołania.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.