Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Po wykonaniu skryptu strona się nie pokazuje
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Dawid Pytel
Witam

Mam pewien problem ze skryptem. Otóż po wykonaniu operacji (np. dodanie danych z formularza do bazy) strona wynikowa nie pokazuje się Dopiero po doświeżeniu można zobaczyć stronę.
Jest to o tyle dziwne, że dzieje się to tylko na niektórych komputerach (niestety też u mojego klienta ). Byłbym badzo wdzięczny za wskazówki dzięki któym mógłbym rozwiązać ten problem.

Acha. Ze skryptów nie wysyłam żadnych headerów - jeżeli miałoby to jakieś znaczenie.

Z góry dziękuję za pomoc.
Chewolf
Po wykonaniu czegoś używaj header i będzie dobrze - header ma tu znaczenie.
Dawid Pytel
Dobra...
Na grupie dyskusyjnej znalazłem dwa tematy dotyczące Turck MMCache. Po jego zainstalowaniu kilka osób miało kłopoty z działaniem swoich skryptów (pokazywanie się biłej strony po wykonaniu zadania).

W jednym przypadku było to spowodowane ustawienie session_start(); na samym początku pliku. Dopiero usunięcie tej instrukcji naprawiało skrypt.

Czy ktoś z Was miał styczność z Turck MMCache i podobnym problemem questionmark.gif
gutek_bh
Mam podobny problem. Będe wdzięczny za pomoc.

pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.