Witam.
Mam zamiar kupić dysk twardy: Maxtor 80GB DiamondMax Plus 9 6Y080P0. Nie wiem czy to dobry wybór dlatego proszę o opinie ludzi którzy go mają i powiedzą mi czy się sprawdza. Zastosowanie domowe.
Pozdrawiam
Chewolf
6.06.2004, 06:20:40
Nie posiadam takiego dysku twardego ale wiem że dyski twarde Maxtora są bardzo dobre, przynajmniej tak słyszałem. Najważniejsze jest to aby miał on dużą pamięć cache. (design with a 2MB or 8MB buffer).
Wiem, tez ma właaśnie 8 mb i jest w przystępnej cenie. Podaj link:
http://sklep.logos.pl/logos/sklepl/show.php?id=6Y080P0 Jest to sklep w którym chce kupić bo jest blisko mnie. Proszę o wiecej opini.
lukaswoj
6.06.2004, 17:04:03
Myślę, że forum.php.pl nie jest dobrym miejscem na takie pytania.
O wiele szybciej i myślę, że nawet bez zadawania pytań bezpośrednio - znajdziesz odpowiedź na forum.tweak.pl
slaw:)
6.06.2004, 21:41:09
mam takiego, tyle tylko, ze 2 MB cache. Mam go juz ponad rok i sprawuje sie niezawodnie. Chcialem 8 MB, ale jak kupowalem to byla troche wieksza roznica w cenie niz obecnie. Ja tam polecam Maxtora. Troche sie grzeje, ale wiatraczek wstawilem (bardzo wolne obroty wiec go nie slychac:) i jest ok.
Dzięki. Za tydzień w poniedziałek będę już go miał.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.