tak przegladam to forum w poszukiwaniu czegosc o IFRAME, i wszedzie gdzie sie na os natkne, to psize ze IFRAME sie nie powinno stosowac, ale preciez ulatwilo by to bardo strukture CMS,a moduly by nie musialy praktycznie byc ze soba powiazane, stworzylo by to naprawde wiele mozliwosci, czy az tyle jest wad ze przewazaja nad korzysciami, czy jesli zostosuje IFRAME to w CMS'ie to bedzie od razu skazany na niepowodzenia
Indianin
5.06.2004, 18:33:36
Jeżeli moduły nie mają być powiązane , to po co Ci CMS ?
seaquest
5.06.2004, 18:41:29
temat dziwny
moim zdaniem strony z ramkami sa do ....
czy warto dyskutowac na ten temat?
maja byc czesciowo powiazene, ale zeby mozna byle je latwo z panelu admina dodawac. usuwac. i moim zdaniem iframe by to znaczaco ulatwilo
seaquest
5.06.2004, 18:59:42
no teraz to mnie zaskoczyles co maja ramki do dodawania czy usuwania modulow :?: bo ja nie widze zwiazku
w panelu mam tabelke i sobie klikam co chce
matys
5.06.2004, 19:00:17
A tam jka dla mnie lepiej zwykłe tabelki i includowac strony, lepsze, wydajniejsze rozwiazanie.
jak zastosuje ramki, to np. logowanie bedzie w jednym folderze, newsy w drugim etc, a tak przy includach wszytsko bedzie poprzeplatane, trudniej bedzie wprowadzac zmiany.
matys
5.06.2004, 19:21:11
Dobra rozumiem o co Ci chodzi, ale jesli masz plan jakis to po jasna cho.... sie pytasz czy to jest dobrze?? Zrob, daj do oceny i wtedy sie zobaczy jak to bedzie wyglodalo na innych przeglodarkach itp.....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.