Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zarzadzenie projektem
Forum PHP.pl > Forum > Kontrola i zarządzanie projektami
kicaj
Kiedys probowalem korzystac z assembla.com, springloops.com (polski produkt!) lub beanstalkapp.com ze wzgledu na darmowe dobre parametry.
Dzisiaj te wszystkie strony maja konta darmowe, jednak mocno ograniczone np. 1 projekt.

Poszukuje wiec czegos co pomogloby mi przy SVN oraz dosc rozbudowanej liscie zadan (TODO), oraz by w jednym "koncie" miec oddzielne projekty. Oczywiscie za darmo z prywatnym dostepem (np. Google Code Hosting ma tylko publiczne - wiec odpada).

Przedewszystkim caly "system zarzadzania" potrzebny mi jest do kontrolowania kodu PHP na kilku maszynach.

Czy ktos poleca/uzywa podobnych systemow, godnych polecenia, jak opisano wyzej?

P.S. Znalazlem dzisiaj riouxsvn.com, co spelnia moje oczekiwania polowie (brak jakiegos todo lub cos na wzor rzeczy do zrobienia). Co do tego serwisu to mam pewne zastrzezenia - brak podanego autora/wlasiciciela serwisu, brak jakiejkolwiek pomocy oraz niemal identyczna UI jak w beanstalkapp.com
vokiel
Mój faworyt: Redmine
GyniO
Obecnie używam redmine i mogę polecić smile.gif
kosmowariat
Redmine, Trac ;]
Porter965
Redmine i nic więcej
Pyton_000
Redmine i Track (do SVN świetne)
werdan
Redmine bedzie dobrym wyborem biggrin.gif
bobek358
My używamy gitlab`a ale to musisz przejść na git`a
com
Cytat
17.05.2011

Na pewno mu pomogliście wink.gif Patrzcie na daty.
Pyton_000
A kto bogatemu zabroni tongue.gif
Lion
A co byście polecili jako darmową alternatywę dla RedMine napisaną w PHP? RedMine po każdej aktualizacji Debiana przestaje mi działać i średnio godzinę zajmuje mi dojście do tego co się tym razem zmieniło wink.gif
Pyton_000
Ja z Redmine przeszedłem na Nginx + Passenger i odtąd skończyły się moje problemy z aktualizacjami Ruby/system.
Janusz1200
Cytat(Lion @ 9.11.2015, 12:34:52 ) *
A co byście polecili jako darmową alternatywę dla RedMine napisaną w PHP? RedMine po każdej aktualizacji Debiana przestaje mi działać i średnio godzinę zajmuje mi dojście do tego co się tym razem zmieniło wink.gif

Ja redmine używam na hostedredmine.com , ale odkąd zetknałem się z jira, no, redmine nie dorównuje, moim zdaniem
lukaskolista
Jira jest zdecydowanie bardziej rozbudowana od redmine, ale jest płatna. Do małych projektów redmine wystarczy, o ile ustalicie sobie jakiś workflow, którego wszyscy będą się trzymać. W Jira to nie problem, tam workflow można sobie zdefiniować i odhaczać po kolei wykonane podpunkty, spełniać warunki itp. generalnie jest to bardzo rozbudowane.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.