Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [JavaScript][HTML] JavaScript nad Flashem
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Hpsi
Witam, muszę zrobić pewną animację na stronę (chodzi o galerię) gdzie cały content praktycznie jest flashem, mój problem polega na tym że nie mogę sobie poradzić z tym żeby galeria którą utworzyłem za pomocą javascriptu pokazała się nad flashem, zawsze zdjęcie jest pod .

Pod firefoxem, zrobiłem na zasadzie iż ładuję plik swf za pomocą javascriptu, w diva z niskim z-index, a kod związany z javascriptem mam w divach o wysokim z-index - ale to tylko działa na firefox ...
Czy idzie coś na to poradzić aby działo to (...) na wszystkich przeglądrkach tak jak na firefox?
bmL
Zadziwia mnie że działa to pod foxem... normalnie nie dało się pod żadną przeglądarką.. Może zmieni to pod FX4. Niestety z tego co mi wiadomo nie ma rozwiązania tego problemu... zauważ jak jest zrobiony lightbox... o ile nic nowego nie wymyślili (a raczej nie) w momencie uruchomienia lightobxa wszystkie flashe na stronie są ukrywane bo wyskoczyły by przed zdjęcie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.