Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [zlecę] przeróbkę programu na wersję PHP + SQL
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Kupię
bobi13
Witam
Prowadzę serwis komputerowy i kas fiskalnych. Poszukuję osoby która wykona mi stronę w php do zarządzania serwisem komputerowym. To znacz mam już program, którym to obsługuję ale chciałbym to mieć w php. Program do pobrania http://www.serwisgsm.xaa.pl/ i oglądnięcia. Wycenę i czas wykonania na PM. Potrzebuję sam skrypt bez grafiki. Czyli baza danych MySQL + PHP. Ma to działać podobnie jak ten program nie będę wszystkie pola potrzebne, ma być to uboższa wersja tego programu mobilna czyli mam netbooka jadę do klienta i wprowadzam go do bazy danych i kilka innych rzeczy. Chętnym więc info na PM.
peter13135
Heh, zdaje się że aplikacja nie jest darmowa, więc zwykły zjadacz chleba jak ja nie jest w stanie podejrzeć jak to wygląda.
bobi13
aplikacja da się uruchomić i można 10 wpisów zrobić za free mama wykupioną licencję więc mogę wiele wpisów zrobić. Jest tam baza danych wykorzystywana która mi się nie podoba i chciałbym mieć to w MySQL.

po więcej szczegółów zapraszam na PM.
matthew089
Witam. Napisz na gygy: 11007506; przedstaw o co chodzi i postaram się pomóc.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.