tomex
7.06.2011, 23:26:10
Witam !
Postanowilem zaktualizowac sof tzn. Apache ver. 2.0 na 2.2.19 (Win32) oraz PHP ver. 5.2.9-2 na 5.3.6
Jak zaladuje phpinfo to widze PHP Version 5.2.9-2 Dlaczego ? Czy ktos moze mi to wyjasnic ?
Za odpowiedz z gory dziekuje
Ja mialem podobny przypadek. Postanowilem pojechac dzisiaj do pracy samochodem. A on nie chcial mi odpalic. Dlaczego ? Czy ktos moze mi to wyjasnic ?
Za odpowiedz z gory dziekuje
Pozdrawiam
tomex
8.06.2011, 22:26:11
... imho ... zupelnie sie nie zrozumielismy Instaluje PHP 5.3.6 - wtrace tutaj, ze instalka widnieje w panelu sterowania (dodaj, usun programy) ale kiedy zaladuje phpinfo, to widnieje tam PHP Version 5.2.9-2
Witam!
Kolego pokombinuj troche.
Zobacz przede wszystkim w konfiguracji apache, ktora wersja php jest u Ciebie ladowana.
Ale tak na prawde to na temat instalacji Apache i PHP masz cala mase informacji w necie ( rowniez w jezyku polskim )
A po najmniejszej linii oporu to zainstaluj sobie ostania wersje XAMPP ( oczywiscie po updrzednim wyrzuceniu wszystkich wersji apache i php-ow jakie masz ponstalowane )
To masz w ostaniej wersji XAMPP
* Apache 2.2.17
* MySQL 5.5.8
* PHP 5.3.5
* phpMyAdmin 3.3.9
* FileZilla FTP Server 0.9.37
* Tomcat 7.0.3 (with mod_proxy_ajp as connector)
Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.