Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wdrożenie programu afiliacyjnego
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Kupię
jacoslav
Witam serdecznie,

Potrzebuje pomocy w zintegrowaniu domeny wieden.pl z ofertą znanej firmy turystycznej expedia.com
Jako że nie mam dużej wiedzy informatycznej stworzyłem prostą stronę html www.wieden.pl z odnośnikiem do właściwej podstrony noclegi.wieden.pl/...
Na podstronie nie mogę edytować tytułu, słów kluczowych czy opisu strony ... expedia takich opcji nie udostępnia.
Na stronie głównej www.wieden.pl oczywiście mogę zmienić powyższe tagi ale google czegoś takiego jak strona z odnośnikiem niestety nie indeksuje...
Potrzebował bym pomocy w stworzeniu strony głównej z domeną wieden.pl którta by zawierała w sobie wyszukiwarkę dostarczaną przez expedia (możliwość indywidualnego wygenerowania w panelu cms) ... i nie wiem jak to zrobić np. iframe to też dość stare rozwiązanie i chyba nie lubiane przez google?questionmark.gif Czy wyszukana zawartość powinna również pojawić sie w iframe czy np. jako osobna strona... sam nie wiem:)

W przypadku zainteresowania mogę podać dane do panelu expedia do testowania.

Proszę o kontakt.
biuro@praskieinfo.pl
Dziękuje
Mackos
Hej, jeśl jesteś zainteresowany to się podejmę smile.gif
Szczegóły przesłałem mailem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.