W value wpisz cene, i wysyłasz po wpisaniu pozostałych pól do obróbki albo przez $_GET albo $_POST.
Wybierając pierwszy sposób wysyłasz zmienne value nie do skryptu, jak w przypadku drugiego sposobu, ale poniekąd na tą samą stronę z formularzem, musisz je odebrać i przy odbieraniu po prostu pomnóż cenę z value przez ilość, którą też odbierasz. Ja pisząc strukturalnie zawsze wybierałem drugą metodę, chyba że pisałem koszyk.
Jeśli to koszyk, to luknij to
<table class=\"produkty\">
<tr><td>Lp</td><td width=\"240\">Nazwa produktu</td><td>Ilość</td><td width=\"100\">Cena</td><td>Zmień</td><td>Usuń</td></tr>";
foreach($kosz as $index => $key){
print "<tr><td width=\"20\">".$i."</td><td>"; $klucz = $key[0];
$szukaj_id = $key['id'];
$rezultat=mysql_query("SELECT nazwa, cena_netto FROM produkty WHERE id='$szukaj_id' "); $cena = $wypisz['cena_netto'];
}
print "</td><td>".$key['ile']."</td><td>".$key['cena']." PLN</td><td>
<form class=\"dodajp\" method=\"post\" action=\"zlecenia.php?sekcja=zlecenia_dodaj_2\">
<input name=\"ile\" class=\"ilep\" type=\"text\" onfocus=\"Active(this)\" onblur=\"NotActive(this)\" />
<input type=\"hidden\" name=\"cena\" value=\"$cena\" />
<input type=\"hidden\" name=\"sekcja\" value=\"krok2\" />
<input type=\"hidden\" name=\"index\" value=\"$index\" />
<input type=\"hidden\" name=\"id_p\" value=\"$szukaj_id\" />
<input type=\"hidden\" name=\"zmienic\" value=\"1\" />
<input type=\"hidden\" name=\"id_nabywca\" value=\"$nabywca\" />
<input type=\"submit\" class=\"submitp\" value=\"Zmień\"/>
</form>
</td><td>
<form class=\"dodajp\" method=\"post\" action=\"zlecenia.php?sekcja=zlecenia_dodaj_2\">
<input type=\"hidden\" name=\"szukaj\" value=\"$index\" />
<input type=\"hidden\" name=\"id_nabywca\" value=\"$nabywca\" />
<input type=\"submit\" class=\"submitp\" value=\"Usuń\"/>
</form>
</td>
</td></tr>";
$liczby[]=$key['cena'];
$i++;
}
print "<tr><td></td><td></td><td align=center>Razem: </td><td> $ilejest PLN</td><td></td><td></td></tr></table><br />";
Jeśli pomogłem ci w jakiś sposób, kliknij proszę Pomógł, dzięki.