Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [HTML]Problemy z przyciskami, menu
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Xarias09
Witam,

Mam taki problem, że <?php echo źle wyświetla zawartość niektórych podstron np: logowania a dokładnie rubryki do wpisywania wyglądają nie tako oraz przyciski zamiast pod polami są na dole strony.. wiem, że to wina w kodzie html layouta ale nie mam pojęcia w którym miejscu ohno-smiley.gif

Powiedziano mi, że gdzieś brakuje lub jest za dużo </div> :|

Zdjęcie problemu

Dodam jeszcze że, po wejściu na podstronę z logowaniem robi się przerwa (szare tło) pod czerwonym menu :|

Kod stylu:
Link na wklejce, bo za długi
YaQzi
smile.gif W szablonie, który podałeś nie brakuje divów. Zamiast treści szablonu bardziej będzie pomocna treść tej zbugowanej strony. (PPM-> pokaż źródło strony w Firefox) Tam sprawdź czego brakuje za przyciskami bo to możesz zrobić sam za pomocą dowolnego edytora z kolorowaniem składni no i po nitce do kłębka... wink.gif

A tak na przyszłość... Jeśli chcesz się ukryć z tym, że skrobiesz grę browserową to poza mazaniem po screenie wygwiazdkuj też to co istotniejsze w podawanej treści szablonu. cool.gif
Xarias09

Naprawione ;d
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.