Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czemu na stronie jest tekst a w podglądzie źródle strony jest inny tekst jak na stronie?
Forum PHP.pl > Forum > XML, AJAX
Saki
Czemu na stronie jest tekst a w podglądzie źródle strony jest inny tekst jak na stronie?
Ostatnio postawiłem na swoim laptopie NodeJS Chat i ładnie wszystko śmiga ale zainteresowało mnie czemu na stronie jest mój tekst a w podglądzie źródła strony już inny tekst? Sami możecie zobaczyć: http://itunix.eu:8001/
thek
Jeśli zrozumiesz JAK działa AJAX to zrozumiesz smile.gif To co ściągniesz asynchronicznie jest niezależne od źródła strony, bo jest zasysane osobno, a wyświetla się na stronie bo jest wstrzyknięciem do niej poprzez modyfikację struktury DOM.
Saki
Cytat(thek @ 27.07.2011, 08:30:42 ) *
Jeśli zrozumiesz JAK działa AJAX to zrozumiesz smile.gif To co ściągniesz asynchronicznie jest niezależne od źródła strony, bo jest zasysane osobno, a wyświetla się na stronie bo jest wstrzyknięciem do niej poprzez modyfikację struktury DOM.

Aaaa! Dzięki! Zaczynam rozumieć smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.