Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PC Inside - www.pcinside.boo.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
rze-X-nik
Witam Was!

Chciałbym, abyście ocenili moje dzieło - PC Inside. Chodzi mi o to, czy działa poprawnie system użytkowników oraz inne rzeczy, które uważacie, że 3ba ocenić.

Kilka działów może nie działać, bo jeszcze nie ukończyłem projektu,

adres: www.pcinside.boo.pl

sorki, wcześniej nie wpisałem adresu
scanner
W treści posta powinien byc klikalny link.
kicaj
- baner... w paincie rysowales?
- obrazki `czytaj` usun, a z tytulow zrob linki
+ ciekawe kalendarium
- postaraj sie zrobic jakis ciekwaszy top

Malo do oceny, ale daje: -5/10
PMadej
co mi się rzuciło w oczy na razie to nieczytelne wyniki ankiet i brak imienia Paweł w wyszukiwarce dat imienin.

Ogólnie stronka o wszystkim, czyli o niczym ... sorki ale jestem za specjalizacją serwisów w jednej konkretnej dziedzinie i ewentualną ścisłą współpracą z innymi tematycznymi
rze-X-nik
no dobra, ale na razie nie mam czasu tego wklepac

ale zaczely sie wakacje...
czy mozecie mi pomoc w artkykulach?questionmark.gif

a co do imienin...
to jest ze skryptu, a portal odpalalem wlasciwie bez przygotowania <sorki>
invx
to skoro wiesz, ze jest to niedokonczone, i nie masz czasu narazie sie tym zajmowac, to po co dajesz do oceny questionmark.gif dokoncz, dopracuj, uzu[elnij artykuly, i w tedy daj do oceny.
cf7ni5k
Tak jak juz wczesniej zauwazyl kicaj: banner klapa, nic nie przedstawia - jedna kreska i text 'pc inside' .... Logo natomiast calkiem fajne. Co prawda nic nadzwyczajnego, ale mi sie podoba. Zmienilbym jeszcze ramke tej ikonki 'wiecej', #FF0000 brzydko wyglada.
rze-X-nik
dobra, a jak teraz wygląda navbar?

co do newsów, to zabieram się już do pracy

thx
hwao
Od siebie jeszcze dodam
  • Ta 'kula' w klogo bardzo przypomina mi phpnuke (takie 1 skojarzenie)
  • ^ DO GÓRY ^ za duzo czcionka tak jak i stopka
  • logo napis przydki
  • reszta niezla
Proponuje jeszcze troche popracowac szczegulnie nad logiem
rze-X-nik
Dzięki za te cenne podpowiedzi.

Co do poprzednich uwag: już poprawiłem to, co mi sugerowaliście, ale jeszcze tego nie wrzucam, bo chcę dopracować wszystko w miarę możliwości (dlatego też, bo łącze się przez modem).

Co do logo:

1. Nie inspirowałem się W OGÓLE php Nuke. Wprawdzie napisałem własnego CMSa, ale nawet linijka kodu ani kawałek designu nie ma z nim nic wspólnego.

2. php Nuke ma inne logo smile.gif

Co do innej kwestii: dlaczego wrzuciłem coś, co jeszcze nie działa?
Odpowiedź jest w miarę prosta: dopiero skończyłem pierwszą klasę gimnazjum, można powiedzieć, że właściwie się jeszcze uczę. Najzwyczajniej w świecie chciałem zapytać ekspertów (bo za kogoś takiego Was uważam), co sądzą o tym wszystkim. Piszę ten system portalowy od czterech miesięcy sam i muszę przyznać, że skupiłem się bardziej nad systemem użytkowników oraz bezpieczeństwem ich danych. Możecie sami to sprawdzić rejestrując się na mojej stronie.

Thx winksmiley.jpg

Aha! Banner faktycznie robiłem w paincie, bo nie miałem czasu się z nim bawić :]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.