fieldset><legend>Dane Firmy</legend> <form action="panel.php?dane" method="post"> Chcę edytować dane firmy: <input name="check" value="0" onClick="document.getElementById('identyfikator').style.display = this.checked ? 'block' : 'none'; this.form.elements['update'].disabled = this.form.elements['nazwa_firmy'].disabled = this.form.elements['nip1'].disabled = this.form.elements['ulica1'].disabled = this.form.elements['numer_budynku'].disabled = this.form.elements['kod_pocztowy'].disabled = this.form.elements['miejscowosc1'].disabled = !this.checked" type="checkbox"><br><br> <label for="nazwa_firmy">Nazwa firmy: </label><input disabled="disabled" name="nazwa_firmy" type="text" value="<? echo $fname; ?>" size="40"><br> <label for="nip1">Numer Identyfikacji Podatkowej [NIP]: </label><input disabled="disabled" name="nip1" type="text" value="<? echo $nip; ?>" size="40"><br> <div id="identyfikator" style="display: none"><center><br> <input type="submit" name="update" disabled="disabled" value="Funkcja wyłączona" /> </center> </div> </form> <?php $nazwa_firmy = $_POST['nazwa_firmy']; $nip1 = $_POST['nip1']; $ulica1 = $_POST['ulica1']; $numer_budynku = $_POST['numer_budynku']; $kod_pocztowy = $_POST['kod_pocztowy']; $miejscowosc1 = $_POST['miejscowosc1']; $sql = @mysql_query("UPDATE `users` SET `fname`='$nazwa_firmy', `nip`='$nip1', `ulica`='$ulica1', `nrb`='$numer_budynku', `kp`='$kod_pocztowy', `miejscowosc`='$miejscowosc1' WHERE login='$log'"); } ?>
Męcze się juz z nim od godziny... Szukam rozwiązań w internecie ale nic nie dają żadne zmiany. Po próbie aktualizowania widze komunikat:
Kod
Błąd w zapytaniu MySQL:
1
Something is wrong in your syntax obok '1' w linii 1
1
Something is wrong in your syntax obok '1' w linii 1
Lecz zanim zaczałem kombinować, zwracało mi "Zapytanie puste" Kompletnie nie wiem co z tym zrobic.