Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: download
Forum PHP.pl > Forum > PHP
rozpiotr
Witam.

Interesuje mnie skrypt w PHP dzięki któremu możliwe będzie pobieranie plików ze strony...

Mianowicie:
+ PROJEKT 1:
na stronie znajdują się odnośniki do wszystkich plików znajdujących się w folderze PLIKI znajdującym się w tym samym katalogu co strona (dir PLIKI), gdzie po najechaniu na plik istnieje możliwość go ściągnąć (<a href="plik.x">plik.x</a>)
+ PROJEKT 2:
na stronie znajdują się odnośniki do wszystkich plików znajdujących się w folderze PLIKI, ale wygląda to następująco: <a href=download.php?fn=plik.x>plik.x</a> - może niekoniecznie tak, ale muszą się pobierać przez oddzielny program...

Z góry dzięki za pomoc!
smile.gif
Kshyhoo
Tu jak na tacy.
rozpiotr
TU - grunt to dobra rada...

niestety nie jestem biegły w PHP i nie za bardzo będę potrafić zmienić kod tak, by robił dokładnie i tylko to co ma...

mógłby ktoś poratować paroma linijkami kodu?
Kshyhoo
Cytat(rozpiotr @ 22.01.2012, 15:19:27 ) *
TU - grunt to dobra rada...

niestety nie jestem biegły w PHP i nie za bardzo będę potrafić zmienić kod tak, by robił dokładnie i tylko to co ma...

mógłby ktoś poratować paroma linijkami kodu?

Napisałeś w złym dziale. Forum ma za zadanie pomóc osobom chcącym przyswoić sobie wiedzę a nie robić za kogoś. Wiedziałbyś, gdybyż przeczytał regulamin.
Spawnm
Nie dajemy gotowców, zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.