Chodzi o to, że mam 2 div'y na górze strony - z wykorzystaniem warstw z-index i position: absolute; - strony mam różnej długości ale chciałbym, żeby pod nimi był jeszcze jeden div - problemem jest to, że ten div pod nimi ma być dynamiczny - tzn. ma być zawsze pod podstroną - jeszcze jedną przeszkodą, jest to, że strony są ładowane do danego div'a poprzez AJAX.
Mój CSS:
#KONTENER_ZEWN{ margin : auto; /* wycentrowanie calej strony */ width : 1141px; /* szerokość */ height : auto; margin-top : 0px; ; } #KONTENER{ margin : auto; /* wycentrowanie calej strony */ width : 1141px; /* szerokość */ height : auto; position: relative margin-top : 0px; float : left; } #PARTNERZY{ margin : auto; /* wycentrowanie calej strony */ width : 1141px; /* szerokość */ height : 100px; float : left; background:#FF908B; position: absolute; bottom: 0; } #GORA{ margin : auto; /* wycentrowanie calej strony */ width : 950px; /* szerokość */ height : 412px; float : left; background-image:url('images/gora.png'); background-repeat:no-repeat; position: absolute; left: 115px; top: 0px; z-index: 2; margin-left: -530px; left: 50%; } #CIALO{ margin : auto; /* wycentrowanie calej strony */ width : 770px; /* szerokość */ float : left; height : auto; padding-left : 85px; position: absolute; left: 115px; top: 162px; z-index: 1; margin-left: -440px; left: 50%; }
Objaśnienie:
jest kontener zewnętrzny - KONTENER_ZEWN, a w nim:
KONTENER i pod nim właśnie ma być PARTNERZY
w środku KONTENER jest:
GÓRA - warstwa górna i CIALO - warstwa dolna - do warstwy CIALO ładują się AJAX'em podstrony.
Jak zrobić, żeby DIV PARTNERZY był zawsze pod daną podstroną?