Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dodanie do szybkiej odpowiedzi tagu [php]
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
xxdrago
Witam, często odpisuje się "szybko" i według mnie, zdałby się w szybkiej odpowiedzi, możliwość wyboru tagu php.
Kod
[php]kod[/php]
Była by ewentualność dodania?
kwiateusz
Gotowe wink.gif
skowron-line
@kwiateusz ale coś nie działa smile.gif
thek
Tylko obrazka brak wink.gif Jeśli już mamy życzenia... Ja ze swojej strony uważam, że w szybkiej odpowiedzi powinien:
- zniknąć [ code ], bo wiele osób używa go namiętnie, choć można użyć właściwego i przewidzianego przez forum bbcode dla danego języka, ja już nawet nie mówię o abstrakcjach dla choćby regułek htaccess, gdzie można użyć znacznika [ Apache ] ale nieliczni tylko z tego korzystają.
- pojawić by się mógł [ JavaScript ] i [ sql ] oraz [ html ] bo są to najpowszechniej używane bbcode.
skowron-line
Cytat(thek @ 2.04.2012, 13:52:21 ) *
Tylko obrazka brak

U mnie nie działą
Ubuntu, firefox 10.0
kwiateusz
ctrl+f5 u mnie na fx 12 @ Windows 7 działa zacnie tak samo na chrome 17

na forum jest mocny cache, może się zdażyć że wam nie odświeżyło
thek
Ctrl+Shift+R -> Fx = kupa wink.gif
Ctrl +R -> Chrome = kupa biggrin.gif
A co do życzeń moich... Realne Kwiatuszku? wink.gif
xxdrago
U mnie to samo. Próbowałem, te komendy ale nic.

Pozdrawiam,
Tomasz
skowron-line
  1. Teraz działa
xxdrago
Wszystko ładnie działa, podziękował happy.gif.

Wystarczy wyczyścić dane przeglądarki (chrome):
OPCJE -> Dla zaawansowanych -> Wyczyść dane przeglądarki...

kwiateusz
Pisałem że cache wink.gif Z racji na ilośc generowanego transferu to zcachowałem wszystko jak najbardziej się da, no i ma to ten minus że cokolwiek zmienić to zajmuje troche czasu waszym przeglądarkom zeby sie połapać (chociaż po ETag'ach powinny się połapać, ale widać nie chcą)
xxdrago
A tak z ciekawości to na jakiej zasadzie to działa? Zmieniłeś tylko kod HTML? - według mnie to przeglądarka powinna się połapać smile.gif (Myślałem , że to tylko dla obrazków.).

kwiateusz
Jak działa ten przycisk? Kawałek htmla go pokazujący i kawałek js odpowiadający za wstawianie tagów, cache trzymał stary pliczek js dlatego przycisk był, ale nie działał
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.