Witam.
Ostatnio znalazłem na moim komputerze Panele Gracza do gry minecraft. Udało mi się ustawić podgląd postaci, co działa:
ps0.linuxtech.pl/podgladpostaci.php
podgląd postaci w profilu też działa(Na samym dole):
http://ps0.linuxtech.pl/member.php?action=profile&uid=1

Problem z założeniem nowej postaci, niby wszystko jest dobrze ustawione, w mybb jest takie cuś:
ps0.linuxtech.pl/nowapostac.php
  1. <title>Kreator postaci</title>
  2. {$headerinclude}
  3. </head>
  4. {$header}
  5. <br />
  6. <table border="0" cellspacing="1" cellpadding="4" class="tborder" style="width:90%;">
  7. <tr><td class="thead" colspan="2"><strong>Rejestrowanie nowej postaci</strong></td></tr>
  8. {$newchar}
  9. <br />
  10. {$footer}
  11. </body>
  12. </html>

A w głównym folderze z forum jest coś takiego i tu wydaje mi się, że gdzieś jest błąd, choć nie mogę go znaleźć i przez to się nie wyświetla, bo po prostu zakładanie nowej postaci się nie wyświetla.:
  1. <?php
  2.  
  3. define('IN_MYBB', 1);
  4. require "./global.php";
  5. if($mybb->user['uid']<=0 or $mybb->user['usergroup']==5 or $mybb->user['game_active']<=1){
  6. }
  7. else{
  8. $w=16;
  9. while($w<=80)
  10. {
  11. $wiek.='<option value="'.$w.'">'.$w.'</option>';
  12. $w++;
  13. }
  14. $haslo = md5($_POST['password']);
  15. $username=$_POST['username'];
  16. $username = strip_tags($username);
  17. $username = ereg_replace('[^a-zA-ZąćęłńóśżźĄĆĘŁŃÓŚŝŹ]', '', $username);
  18.  
  19. $newchar='<tr><td class="trow2" width="200"><strong>Tworzenie postaci:</strong></td><td class="trow2"><form action="nowapostac.php" method="post"><tr><td class="trow2" width="200"><strong>Nazwa postaci:</strong></td><td class="trow2"><input type="text" name="username" value="'.$_POST['username'].'" /> *Dozwolone małe i duże litery</td></tr>
  20. <tr><td class="trow2" width="200"><strong>Hasło:</strong></td><td class="trow2"><input type="password" name="password" value="'.$_POST['password'].'" /></td></tr>
  21. <tr><td class="trow2" colspan="2"><input type="submit" name="submitchar" value="Stwórz postać!" /></form></td></tr>';
  22. if(!empty($_POST['submitchar']))
  23. {
  24. if(!empty($_POST['username']) && !empty($_POST['password']))
  25. {
  26. $SQL2=$db->query("SELECT `username` FROM `authdb_users` WHERE `username`='".mysql_escape_string($username)."'");
  27. if($db->num_rows($SQL2)<=0)
  28. {
  29. $db->query("INSERT INTO authdb_users set `username`='".mysql_escape_string($username)."',password='".mysql_escape_string($haslo)."',guid='".$mybb->user['uid']."'");
  30. header("Location: podgladpostaci.php");
  31. }
  32. else
  33. {
  34. $newchar.='<tr><td class="trow2" colspan="2">Twoja proponowana nazwa postaci jest już niestety zajęta lub składa się z nieprawidłowych znaków.</td></tr>';
  35. }
  36. }
  37. else
  38. {
  39. $newchar.='<tr><td class="trow2" colspan="2">Nie wypełniłeś wszystkich pól!</td></tr>';
  40. }
  41. }
  42. }
  43.  
  44. add_breadcrumb("Kreator postaci", "nowapostac.php");
  45. eval("\$newcharacter = \"".$templates->get("nowapostac")."\";");
  46. output_page($newcharacter);
  47. ?>

Co tu może być źle?chodzi o to, że panel zakładania nowej postaci się po prostu nie wyświetla, jak by tam nic nie było. Na prawdę bardzo proszę o pomoc, zależy mi na tym.
Pozdrawiam serdecznie.