Ostatnio znalazłem na moim komputerze Panele Gracza do gry minecraft. Udało mi się ustawić podgląd postaci, co działa:
ps0.linuxtech.pl/podgladpostaci.php
podgląd postaci w profilu też działa(Na samym dole):
http://ps0.linuxtech.pl/member.php?action=profile&uid=1
Problem z założeniem nowej postaci, niby wszystko jest dobrze ustawione, w mybb jest takie cuś:
ps0.linuxtech.pl/nowapostac.php
A w głównym folderze z forum jest coś takiego i tu wydaje mi się, że gdzieś jest błąd, choć nie mogę go znaleźć i przez to się nie wyświetla, bo po prostu zakładanie nowej postaci się nie wyświetla.:
<?php require "./global.php"; if($mybb->user['uid']<=0 or $mybb->user['usergroup']==5 or $mybb->user['game_active']<=1){ } else{ $w=16; while($w<=80) { $wiek.='<option value="'.$w.'">'.$w.'</option>'; $w++; } $username=$_POST['username']; $newchar='<tr><td class="trow2" width="200"><strong>Tworzenie postaci:</strong></td><td class="trow2"><form action="nowapostac.php" method="post"><tr><td class="trow2" width="200"><strong>Nazwa postaci:</strong></td><td class="trow2"><input type="text" name="username" value="'.$_POST['username'].'" /> *Dozwolone małe i duże litery</td></tr> <tr><td class="trow2" width="200"><strong>Hasło:</strong></td><td class="trow2"><input type="password" name="password" value="'.$_POST['password'].'" /></td></tr> <tr><td class="trow2" colspan="2"><input type="submit" name="submitchar" value="Stwórz postać!" /></form></td></tr>'; { { $SQL2=$db->query("SELECT `username` FROM `authdb_users` WHERE `username`='".mysql_escape_string($username)."'"); if($db->num_rows($SQL2)<=0) { $db->query("INSERT INTO authdb_users set `username`='".mysql_escape_string($username)."',password='".mysql_escape_string($haslo)."',guid='".$mybb->user['uid']."'"); } else { $newchar.='<tr><td class="trow2" colspan="2">Twoja proponowana nazwa postaci jest już niestety zajęta lub składa się z nieprawidłowych znaków.</td></tr>'; } } else { $newchar.='<tr><td class="trow2" colspan="2">Nie wypełniłeś wszystkich pól!</td></tr>'; } } } add_breadcrumb("Kreator postaci", "nowapostac.php"); output_page($newcharacter); ?>
Co tu może być źle?chodzi o to, że panel zakładania nowej postaci się po prostu nie wyświetla, jak by tam nic nie było. Na prawdę bardzo proszę o pomoc, zależy mi na tym.
Pozdrawiam serdecznie.