Cytat(max_mcee @ 1.04.2012, 18:31:38 )

Nadal jest problem przy takim rozwiązaniu, ponieważ jak wpisuje w pierwszym polu W to nic się nie zmienia, a jak wpisuje w drugie pole W to i w pierwsze się wpisuje automatycznie.
Nie ma innego rozwiązania, a to które podałem jest jedynym słusznym. Musisz je tylko u siebie wprowadzić... czy to zrobiłeś, nie wiem, bo nie widzę. Mam tylko nadzieję, że w ogóle wyrzuciłeś pętle
for po zmiennej $z, bo ta pętla w ogóle nie powinna się tam znajdować.
Nie uważam, żeby napisanie całości za Ciebie było dobrym podejściem, więc pokaż kod, sprawdzę, czy są błędy i gdzie, i podpowiem co trzeba naprawić.
Cytat(Niktoś @ 1.04.2012, 18:37:33 )

Czy manual kłamie?
Tablica asocjacyjna charakteryzuje się kluczami do których się odwołujesz,nie odwołujesz się do indexów.
Znajdź mi jeden choćby przykład w manualu, gdzie odwołuje się do wartości poprzez indeksy jak $_POST[0],$_POST[1],$_POST[2].
Zdanie wyrwane z kontekstu o niczym nie świadczy. To, że $_POST jest tablicą asocjacyjną to ja wiem doskonale.
Ale w tablicy asocjacyjnej mogą się znaleźć również elementy indeksowane liczbami, więc nie ma w ogóle o czym gadać.
Przykłady w manualu PHP są dostosowane do specyfikacji (X)HTML. Skoro zatem name w elemencie HTML nie może zaczynać się cyfrą, to i tak jest, i będzie w każdym z przykładów, jaki znajdziesz, co nie oznacza, że pole o nazwie 1 nie zostanie przesłane, i co nie oznacza, że wartością pola o nazwie 1 nie będzie inna z góry określona wartość. Klucze i wartości się nie pomieszają tylko dlatego, że nazwa pola będzie cyfrą. Najpierw to przetestuj, a później zgłaszaj sprzeciwy... ja testowałem kiedyś przesyłanie danych przez pola formularza o niewłaściwych nazwach i... działa.
Dobra kończę offtop. Widzę, że kolega Niktoś usunął swoją odpowiedź, ech...