Chciał bym, aby na nowej podstronie pojawił mi się w danym miejscu skrypt php.
Gdy dodam nową podstronę, to skrypt jest jak był, a w "tle" widnieje moje forum, chciał bym aby dany skrypt (W tym wypadku lista zbanowanych, pobierana z mysql) pojawiał się w miejscu w którym powinien, abym mógł w mybb w stylu wpisać np. {$bany} No i pojawi mi się tabela z aktualnie zbanowanymi osobami, tutaj daję skrypt, który jest za to odpowiedzialny, jeżeli mógł by mi ktoś dodać zmienną, która będzie wyświetlała to co trzeba. Dodałem zmienną która wyświetli mi w templatce w mybb samą czystą tabelę $tlist a chciał bym aby ta zmienna pokazywała również dane pobrane z bazy mysql, tak jak powinien skrypt...
Tutaj jest kod, jeżeli mógł bym kogoś poprosić o poprawienie kodu to był bym bardzo wdzięczny.
Aktualnie wygląda to tak:
<?php require "./global.php"; $tlist='<table width=70% border=1 cellpadding=5 cellspacing=0> <tr style=\"font-weight:bold\"> <td>Name</td> <td>Reason</td> <td>Admin/Mod</td> <td>Time of ban</td> <td>Time of unban</td> </tr></table></tr> '; if($col == "#eeeeee"){ $col = "#ffffff"; }else{ $col = "#eeeeee"; } if($row['temptime'] == "0"){ }else{ } } add_breadcrumb("banlist", "banlist.php"); output_page($newcharacter); ?>