mam poniższy problem. Posiadam skrypt w którym zastosowałem paginację stron.
$ileNaStronie=5; $sql = "SELECT COUNT(*) FROM tabela WHERE nr_obw='{$_POST['nr_obw']}'"; { $strona=$ileStron; } else $strona=$_GET[page]; $from=($strona-1)*$ileNaStronie; $z1 = "SELECT * FROM tabela WHERE nr_obw='{$_SESSION['nr_obw']}' ORDER BY id_odst ASC LIMIT $from, $ileNaStronie"; if ($wz==0) { if($zlicz) { if($ilePozycji>$ileNaStronie) { if($strona>1) //poprzednia strona { } ////////////////////////////////////////////// function odnosnik($page, $ofs) { if($page-$ofs > 1) { } } function odnosnikr($page, $ofs, $pagenum) { if($page+$ofs < $pagenum) { } } odnosnik($strona,20); odnosnik($strona,10); odnosnik($strona,2); odnosnik($strona,1); odnosnikr($strona,1,$ileStron); odnosnikr($strona,2,$ileStron); odnosnikr($strona,10,$ileStron); odnosnikr($strona,20,$ileStron); if($strona<$ileStron) { } } }
wcześniej mam również deklarację:
$_SESSION['nr_obw'] = $_POST['nr_obw'];
działa ona dobrze i nie mam z nią problemów, jednak w skrypcie również są pola radio które user musi wybrać:
{ echo '<input type="radio" name="nr_obw" onclick="submit();" '.($_SESSION['nr_obw']==$nt['nr_obw'] ? 'CHECKED=""' : '').' value="'.($nt['nr_obw']).'">'.($nt['nr_obw']).' </input>'; }
ta funkcja również działa bez zarzutu.
Problem pojawia się gdy zmieniam strone paginacji, skrypt traci wartość w polu radio....
Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.
Pozdrawiam!